Nikon D90
AF-S 18-105mm VR
62mm
ISO 200
F/5.6
1/250sec
(EV +0.3)
عناصر (!) موجود در بوکه: یک عدد کمربند مخصوص لوازم عکاسی که یک فروند وحید قدیری راد بهش وصل شده :biggrin:
Nikon D90
AF-S 18-105mm VR
62mm
ISO 200
F/5.6
1/250sec
(EV +0.3)
عناصر (!) موجود در بوکه: یک عدد کمربند مخصوص لوازم عکاسی که یک فروند وحید قدیری راد بهش وصل شده :biggrin:
آرش شاهکار
سلام
ثبت با لنز سیگما 50 ماکرو ex
f-stop f 2.8
exposure time 1/640sec
iso speed 100
exposure bias -1
foval lenth 50mm
max aperture 3
metering mode pattern
افت کیفیت به خاطر ریسایز نمودن عکس
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
میخواستم این عکسو تو قسمت عکس زمستانی بزارم که واقعا امسال زمستون گرمی شده اینجا دیروز تو کوه کمکم داشت گل ها از خاک در می اومدند.ولی گفتم تو این قسمت بزارم بهتره.
تقریبا اکثر عکسهایی که در این تاپیک ارسال میشوند، قابلیت بررسی Bokeh را ندارند. مدتی این گونه عکسها حذف میشد اما الان اگر بخواهیم حذف کنیم مجبوریم اکثریت عکسها را حذف کنیم. با اینکه بارها در مورد مفهوم این مساله توضیح داده شده اما تاثیری در نوع ارسالها نداشته است.
به هر حال به نظرم این تاپیک از هدف اصلی خود دور افتاده است. بهتر است در مورد ادامه کار چنین تاپیکی، نظر جناب قشقایی را جویا شویم که تاپیک را افتتاح کردهاند.
معمولا دوستان همون محو شدگی پس زمینه رو با بوکه اشتباه میگیرند این مشکل همیشه وجود داشته .
سیامک جان عکس اول بوکه خیلی زیبایی داره
24.105
47 میلیمتری
اف 4
عکاس باشی! عکاس باشی! عکستو بی هوا بگیر!
یه عکس بی پرده ناب از روزگار ما بگیر!
سلام:
برای اینکه نظر دقیق و کلی پیرامون این تاپیک داشته باشم مجبور شدم از اول تا آخر این تاپیک را مجددا بررسی کنم.
این تاپیک با ایده ای درست باز شد و بحث های خوبی هم در آن صورت گرفت و ایده های خوبی هم بیان شد هم به تصویر کشیده شد...
منتها در پاره ای موارد این تاپیک حرکتی موازی با کل تاپیک های فروم و گالری سایت عکاسی داشت و نمیتوان منکر آن شد. فرضا اگر عکسی بکگراند محوی داشت جدای از آنکه این بکگراند حاوی چه نکته ای باشد با هر سابجکتی در این تاپیک قرار گرفته است. که هر کدام از آن عکسها در تاپیک اصلی خودشان شاید نمود بیشتری داشتند.
نکاتی که در این تاپیک میبایست بدانها پرداخته میشد مفهوم بوکه وصحبت پیرامون آن...
سپس دیدن بوکه لنزهای متفاوت از هر نظر ... چه با دیافراگم های ابتدایی یا فوکال لنت های متفاوت ( مربوط به لنزها زوم )
کار با نرم افزار و تاثیر آن روی عکس یا بررسی تفاوت نرم افزار با بوکه لنزها..
و از همه مهمتر خلاقیت، چیزی که شاید در این تاپیک خیلی به آن توجه نشد. خلاقیت برای رسیدن به بوکه های زیبا، عکسهایی که بوکه باعث افزایش مفهوم یا بطور کل نقش پررنگی در آن بازی کنند. اینگونه عکسها اگر در این تاپیک قرار میگرفتند " با هر موضوعی " صرفا بخاطر نقش بارز بوکه در راستای اهداف این تاپیک بودند.
اگر به این نکات اشاره نشود، که ممکن است تا حدودی هم نشده باشد... معمولا عکسهایی که ارسال خواهند شد مشخصه هایی اینگونه دارند ثبت در MFD و متعاقبا محوی غالب بکگراند که دیگر بسختی میتوان در مورد بوکه صحبت کرد که محور اصلی موضوع این تاپیک بود.
وقتی این تاپیک را از اول تا آخر مرور کردم بنظرم به نکات خوبی اشاره شده است و عکسهای خوبی هم ارسال شده است، و در قیاس با آنها عکسهایی هم ارسال شده که با هدف این تاپیک فاصله داشته اند، ایراد اساسی عکسهای مورد اشاره یا به بیراهه رفتن این تاپیک ( موضوع مورد اشاره جناب روشن ) را بیشتر در آن میدانم که دوستان در پاره ای موارد این تاپیک را از اول مرور نمیکنند.
به هر شکل تصمیم برای ادامه این تاپیک با دوستان در مدیریت و نظر دوستان فروم، نظر جمع هر چه باشد من هم با شما هستم.
ارادتمند دوستان خوب فروم
سلام
بنده هم شخصا ً یک پاکسازی اساسی را به بسته شدن این تاپیک ترجیح میدهم, حتی اگر از عکسهای خودم هم که تشخیص داده شود در راستای این تاپیک یا مطابق شرایط آن (که 40 بار بیان شده) نیستند؛پاک شود....
ممنون
سلام
دوستان با این دو سه پست اخیر کلا مفهوم بوکه در ذهنم به چالش کشیده شد، تاپیک رو تا اونجایی که تونستم (هم قبلا و هم الان) از اول مرور کردم، بحث های که راجب بوکه شده و مقاله ای که جناب روشن از مقالات سایت عکاسی لینک داده بودند رو هم خوندم ولی باز هم نفهمیدم چرا پستهای دوستان به بوکه ربطی نداره؟ :confused:
با توجه به تعریفی که در پست اول از بوکه شدهفکر نمی کنید این کیفیت سلیقه ای باشه و برای افراد مختلف متفاوت؟کیفیت میزان محو شدگی ( یا بلر شدن ) منطقه خارج از فکوس است
نمی دونم اگه بشه بیشتر توضیح داده بشه خیلی خوبه