ممنون دوستان
واقعا بحث های شما خیلی خوب بود و ارایه یک عکس خوب مشکل
سعی میکنم در عکس بعدی موارد ذکر شده را در نظر بگیرم
درود بر شما
ممنون دوستان
واقعا بحث های شما خیلی خوب بود و ارایه یک عکس خوب مشکل
سعی میکنم در عکس بعدی موارد ذکر شده را در نظر بگیرم
درود بر شما
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
102 راه مختلف امتحان کردم که شارپنس عکس وقتی آپلودش میکنم کم نشه.
D810 -- 24-120 -- Tamron 15-30 -- Tamron 150-600 -- 20 f/2.8 -- 70-300 VR -- 35 f/1.8 -- Tamron 19-35علیرضا اخلاقی
حالا علی جان من کاری با افت کیفیت اش ندارم.
با کادر بندی اش به شدت مشکل دارم.انگار همین الان میز کلا سقوط خواهد کرد....
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
خوب این خیلی بهتر شد.
توی Food Photography چند چیز بسیار مهمه...
یکی پخت و تهیه غذا.الان از این نظر تخم مرغ نمیرو شده شما تقریبا خوب است جای کار بیشتری دارد می توانید از روغن زیتون استفاده کنید برای سرخ کردن تا زیبا تر باشد و مقداری روغن زیتون هم بر روی اش بمالید تا براق تر شود.تابه ای که تخم مرغ را درون اش می اندازید را از قبل گرم ( نه خیلی داغ ) کنید تا تخم مرغ یک دست تر باشد.سعی کنید در یک تابه بزرگ و پهن این کار را بکنید تا زده دقیقا وسط سفیده بماند و یک سری ریزه کاری دیگر.
و نکته بعدی سعی کنید چیدمان تان به صورتی باشد که در واقعیت هم وجود داشته باشد.اغلب نیمرو را با چه چیز هایی میل می کنند؟
باید به این نکات توجه کنید.که در هنگام چیدمان رنگ بندی و ... مهم است اما باید به واقعیت نزدیک باشد کمتر پیش می آید که فلفل دلمه ای سبز رنگ و تربچه را با تخم مرغ میل کنند.می توانید به جایش مقداری پیاز حلقه شده بنفش و یا سس فلفل قرمز و مقداری جعفری تازه و یا پیازچه فرنگی استفاده کنید.که هم چیدمان زیبایی می شود هم اینکه به واقعیت نزدیک تر است.
سعی کنید از دیافراگم های باز استفاده کنید برای تمرکز بیشتر بر روی سوژ] اصلی ( تخم مرغ ) و کادر را به صورتی انتخاب کنید که تمام اجزا در تصویر دیده شوند مثال خوب اش عکس های آرش عزیز است که در بین ایرانی ها یقینا نامبر وان است و رو دست ندارد .
استفاده از لنز های ماکرو و تیلت شیفت و فواصل کانونی نرمال و تله توصیه می شود ( بالاتر از 50 میلیمتر )
در کادر تان زیاد اجزا را شلوغ نچینید.
و اما نور.....
نور بسیار بسیار مهم است.داستان مفصلی دارد که انشالله بعدا در مورد اش سر فرصت گپ می زنیم.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
برای ایده گرفتن بد نیست
500px / Natalia Lisovskaya / Photos
NIKON D810+24-120+50