Canon 5D MK II | Canon 24-105 F4 IS | Canon 70-200 f4 IS
Lowepro Slingshot 300 | Flash Canon 430 EX II |
خدایا نگهدار همه باش
Samsung Nx2000
من عکسی که در 2 پست قبلتر آپلود کردم روی پرشین گیگ رو نمیبینم و باید حتماً لینک اش رو در یک صفحه جدید باز کنم تا دیده بشه , بقیه دوستان هم این مشکل را دارند ؟
راه حل چیست ؟ آپلود سنتر خوب با ماندگاری بالا
Canon 5D MK II | Canon 24-105 F4 IS | Canon 70-200 f4 IS
Lowepro Slingshot 300 | Flash Canon 430 EX II |
خدایا نگهدار همه باش
سلام
با توجه به كيفيت اكثر عكس هايي كه اخيرا در اين تاپيك قرار مي گيره فكر كنم بايد كم كم اسم تاپيك رو عوض كنيم و بذاريم " بدترين عكس ها از خوشمزه ترين خوراكي ها " !
شرمنده:(
فرهاد حسيني
Samsung Nx2000
جناب ابراهيم عزيز
از من دلگير نشويد. اولا من كلي گفتم و روي صحبتم فقط با شما نبود. باور كنيد يكي از عناصري كه باعث پيشرفت در هر كاري به ويژه كارهاي هنري مي شه انتقاد هاي سازنده و پذيرش اونهاست. دومين چيز در عكاسي ديدن و ديدن و ديدن بعد گرفتن و گرفتن و گرفتنه. اين عكس زياد ديدن حسنش اينه كه آدم انتظاراتش بالا مي ره بعد وقتي مي خواد عكسي رو منتشر كنه اول خودش به ديد انتقادي به كار خودش نگاه مي كنه ببينه حداقل شرايط يك عكس قابل قبول رو كه من اسمشو مي ذارم املاي عكاسي ( نور، رنگ، كنتراست و ... ) داره يا نه و در مرحله ي بعد آيا اين عكس انشاي خوبي هم داره يا نه ( انتخاب سوژه ي مناسب، كادر بندي، استفاده ي صحيح از عمق ميدان و ... ) و بعد از اونه كه مي شه به عنوان يك عكس كامل عرضه اش كرد.
راستي من سال ها پيش در زمان جنگ يك ماهي رو در كنار سد بوكان به عنوان عقبه ي لشگري كه درگير جنگ بود در داخل چادر هاي نظامي گذرونده ام. شهر خوش آب و هوا و قشنگيه
فرهاد حسيني
با سلام
من اصلا دلگیر نشدم اتفاقا خوشحال شدم که تذکر دادید.بالاخره شما اینجا به عنوان یک استاد عکاسی تشریف دارید و من اومدم یاد بگیرم.
این مواردی که بالا گفتید خیلی جالب و آموزنده بود.حق با شماست هر عکسی رو نمیشه اینجا گذاشت.
ممنون از تذکرتون
راستی خوشحال میشیم بازم تشریف بیارید.در خدمتیم
Samsung Nx2000
میدونم کادر بندیش خوب نیست ولی اون عکسایی که کادرش بهتر بود فکوس نبود متاسفانه!که با توجه به موقعیت زمانی و مکانی خیلی امکان وقت گذاشتن نبود!
پ ن:اون چتر رو از تو بستنی کش رفتم!
خوشحال می شوم از نظراتتان استفاده کنم.
[CENTER][/CENTER]