سلام :)
جناب مبین علی
این شیوه عکس برداری از کودکان که در پشت سرشون پای والدینشون قرار داره، بسیار تکراری و بازاری هست دیگه.. اکثر آتلیه ها چند تایی عکس اینجوری دارن. !
به نظرم یه مقدار خلاقیت کارساز باشه.
موفق باشید
پـوریـا ارشدی
ویرایش توسط Amir Mohebi : Wednesday 9 May 2012 در ساعت 10:08 دلیل: كنند --> كند
جناب ارشادی
چند نکته
با دقت به عکس مشخص میشود که عکس با برنامه ریزی گرفته نشده است.(اگر قرار بود من چنین پوزی را به سوژه بدهم میگفتم جایی ایستد که پریز برق پشت سرش نباشد و بکگراند یکنواختی داشته باشد)
حالت عکس کاملا طبیعی بوده و هیچ پزی داده نشده است.کودک از جلوی دیوار آجری کنار رفته و پدرش داشت او را به سرجایش بر میگرداند.
نه تنها این عکس،بلکه % بسیار زیادی از عکسهایی که از کودکانی در این سن گرفته میشود شکار لحظه است چون نمیتوان به کودکان در این سن پز داد.
در مورد این که از این پز در اکثر آتلیه هایی که کار کودک آنهم از نوع بازاری انجام میدهند پیدا می شود یا نمی شود نمی توانم نظر بدهم،چون به اکثر که هیچ،به اقل آنها هم سر نزده و آرشیو آنها را ندیده ام.
ولی حداقل عکسی مشابه را در کار کسانی که گالری آنلاین دارند ندیده ام.و فکر نکنم با دلیلی که فرمودید بتوان این عکس را یک کار بازاری دانست.
در موورد خلاقیت هم امیر عزیز به نکته مهمی اشاره کردند.
در سرزمینی که سایه ی آدم های کوچک بزرگ میشود، قطعا آفتاب در حال غروب است!
Nikkor 16-35 | Nikon F5
سلام
من هم این سوال را داشتم.زیاد عکس دیدم که یک چشم در فکوس است و یکی دیگر در خارج از فکوس یا صورت در فکوس است و قسمت پشت سر خیر ،بخوص در عکاسی سینما.آیا این یک شیوه است یا این که امکان فکوس روی دو چشم فراهم نبوده در آن زمان برای عکاس؟
ویرایش توسط stuonline89 : Wednesday 9 May 2012 در ساعت 21:00
سلام
سوالی داشتم
با توجه به اینکه چند عکس از شما در تایپیک های مختلف من جمله عکس حسی با همین روش ادیت دیدم عرض میکنم
این عکس ها بدون این ادیت هم تاثیر خود را می گذارند؟
آیا در مرحله اول عکس ( صحنه ای که عکس آن ثبت می شود ) باید منتقل کننده مفاهیم و مقاصد و زیبایی و زشتی ها باشد یا ادیت بعد از آن؟
کودکی غمگین شاید هم فقیر هرچند شاید فقیر هم نباشد آشفته؟ کودک بخاطر فقر این چنین است یا نه اتفاقی بوده شما تصور کن این عکس را بدون ادیت خودت نگاه کنی دید خودت به مفاهیم عکس عوض می شود یا نه؟
کثیفی صورت کودک همراه شده با ادیت خاص شما ( یاد فیلمهای سیاه و سفید قدیم افتادم خط و خش های روی آنها )
به قول عزیزی جواب با خودت
یا علی
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.