عکس پست253 رو نمیبینم.
عکس پست253 رو نمیبینم.
سلام
اسدالله مداح
سلام
كوچولوي من در استوديوي خانگي:
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
خوب...من منتظر نظرات دوستان هستم
در مورد عكس قبلي، خودم فكر مي كنم كه پس زمينه مي تونست مناسب تر باشه و همينطور كراپ شدن انگشتهاي كوچولو رو نمي پسندم...كه البته متاسفانه بعد از ثبت متوجه شدم!
دو تا عكس ديگه هم مي فرستم كه البته در تمام موارد، ويرايشهايي ابتدايي در لايت روم صورت گرفته و ويرايشهاي تكميلي هنوز برروي اونها انجام نشده...مثل حذف جاي واكسن:cool: و موارد ديگه.
عكسها اگزيف دارند...ولي لنز و بدنه مورد استفاده :
Canon 40D
Canon 70-200 f4 L
نور هم يك عدد فلاش چتري با استفاده از Sigma EF 500 DG Super در سمت راست دوربين...پارچه سفيد كف و پس زمينه هم به عنوان رفلكتور تا حدي نور Fill رو تامين كردند...راستش به خاطر اينكه چشمهاي كوچولو كمتر اذيت بشه، از استفاده از فلاش براي نور Fill صرف نظر كردم
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
سلام
عکسهای زیبایی شده اند و حس شیطنت و بازیگوشی خوبی از آنها برداشت میکنم.
در مورد جای واکسن فکر میکنم بودن آن بهتر از حذف کردن باشد و به حس و حال بانمک این کوچولو بیشتر می آید.البته میتوان جای واکسن را کمی کمرنگ کرد.
در عکس اول پست قبلی(عکس افقی) فکر میکنم کراپ از بالا و پایین کمی تعادل کادر را به هم زده.شاید اگر دستها کمی کمتر کراپ میشدند و سر سوژه در کادر بالاتر قرار میگرفت بهتر بود.در این عکس سر سوژه تقریبا با بالای کادر مماس شده که ار لحاظ ترکیب بندی چندان خوب نیست.بهتر است که سوژه یا کادر را قطع کند و یا فاصله ای با لبه کادر داشته باشد.
...سكوت سرشار از ناگفته هاست...
سلام ...
لطفا نظر بدید ... من تجربه ام توی عکسهای پرتره بسیار کمه !! کادربندی ، نور ، حالت سوژه و غیره ... :confused:
علامه
" Canon XXD + Some Stuffs "
شدت نرمی اعمال شده بر عکس به قدری بوده که به تخریب اون منجر شده!
نور پردازی روی سمت راست صورت کودک مناسب نیس
کادر در محل نا مناسبی بسته شده (دستها خوب مشخص نیستند )
موفق باشید
1. همونطور كه دوستان گفتند در اديت عكس از بين رفته. تفاوت رنگي گوش با گونه كاملا تو ذوق ميزنه
2. اين پز رو براي كودكان نميپسندم. با توجه به اينكه كودكان لحظات نابي دارند كه خيلي جذاب و بكره
3. نور به خوبي كنترل نشده. چقدر زيبا تر بود اگه سايههاي سمت چپ كامل ميشد.
در زمينهي نور پردازي روي پز هاي اين چنيني ملاحظه بفرمائيد:
همچنين ببينيد اين آلبوم را در باره پرترهکد HTML:http://1x.com/?viewpic=22814
به نور پردازيها و اديت توجه كنيدکد HTML:http://1x.com/?order=added-desc&nop=20&action=search&user=&picname=&tag=&series=&location=&friends=&free=&from=40&userid=3352&screeners=&category=&album=&treshold=0&searchname=Member+photos&search=Next