سلام
D300-Nikor50mm-f2.5-1.2000SEC-ISO 200
اسدالله مداح
سلام عامو اسد
دختر کوچولوت یک روزی به داشتن چنین پدری و چنین عکسی افتخار خواهد کرد (شاید الآن هم بکنه), رنگ طلایی علفها (یا گندمها شاید) رو بسیار عالی در آوردی
سلام جناب گودرزی
من احساس میکنم عکس هایی که در این دوتا پست آپ کردی زیاد سافت هستند و نقاط کلیدی صورت مثل چشم ها، ابرو ها و بینی زیاد واضح نیستند و اگر سوژه هاتون شارپتر بود بهتر می شد
البته این نظر شخصی منه و شاید دوستان نظر دیگه ای داشته باشند
در هر صورت از شما ممنونم، امیدوارم شات های بهتری از شما ببینیم
ویرایش توسط Nader Kohansal : Tuesday 2 March 2010 در ساعت 02:10
سید میثم نوربخش
ج.ابراهیمی
Brighton Lewis
سلام دوستان:
عصر تاسوعای حسینی در امامزاده سید جعفر (ع) شهر یزد
Canon 50D
F/4
1/160
ISO 400
غلام حسین زارع -(Instagram + Telgeram)
با سلام عامو اسد محل عکاسی کجاست ؟
جای بسیار زیبایی هست
حمید رضا مرادی
G12
سلام جناب مرادی .
اینجا ؟!!! پشت خونمونه(با زبون ابادانی بخونش):biggrin:
شوخی کردم جناب مرادی.اینجا اطراف روستایی است با نام دهماتون.و در اصل محل عکاسی کردن من است.این منطقه تا مرکز شهر حدود ربع ساعت با ماشین فاصله داره.
وحید جان و امیر رضا خان ممنون .شما لطف دارید عامو.انشالله روزی ببینیم وحید خان هم عکس دسته گلهاشو تو تاپیک کودکان بگذارد.وحید جان این ها گندم نیستند علف های خودرو هستند که همیشه در بهمن ماه شروع به رویش می کنند. واوج زیبایشان هم 20بهمن تا 10 -15 اسفند است.و عمرشون با بارندگی ها ارتباط مستقیم دارد.اغلب از اوایل فروردین خشک می شوندو کاملا زرد می شوند.و رودان را از حالت سبز پوشی به بیابان خشک و زرد تبدبل می کنند.
از اوایل دی تا اوایل بهمن هم گلهای (گلهای خوشه مانند) نی در رودان سر و کلشون پیدا می شه.که انها هم بسیار زیبا هستند ولی من هیچگاه نتوانستم عکس خوبی از انها بگیرم.یادش بخیر امیر محبی.می گفت این گلهای نی را خیلی دوست دارد و خیلی دوست داشت فرصت داشت تا بتواند از آنها عکاسی کندولی متاسفانه امیر محبی یکبار خانه ما فقرا آمد که بهش خوش نگذشت دیگه پایش رو اینجا نگذاشت.امیر جان بابا بخاطر اون گلها هم شده بیا رودان
پایدار باشید
یا حق
اسدالله مداح
عامو اسد اينقدر عكست زيباست كه نتونستم آف تاپيك نزارم.
يه جور خوبي ته دل آدم ذوق ذوق ميشه
حس عجيب و دل نشين بچگي و آزادي رو ميده:)
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت