سلام
Camera: Sony DSC H50 + 1.7x TC
اطلاعات تکمیلی در اگزیف موجود است
سلام
دوستان لطفا نظر بدید.
یک توضیح: من به شخصه با اون دستبندها موافق نبودم و به اصرار والدین کودک است.
مهرداد بن عباس
5D mark II + BG-E6 / 15 f2.8 fisheye / 24-70 f2.8 L / 70-200 f2.8 IS L II / 50 f1.8 / 580 EX II / 4x PW Plus II / Manfrotto 7302YB & 055XPROB + 303SPH
سلام جناب بن عباس
نور و کنتراست عکستون کم هست که با ادیت برطرف خواهد شد.
پیشنهاد میکنم از رنگ لباس سفید استفاده نکنید که کنترل نور سوژه راحت تر باشه و با نور بیشتر بشه عکس گرفت که پوست کودکان روشن تر بشه.
این یک ویرایش سریع بر روی فایل jpeg است . مطمئنا شما با فایل RAW به نتیجه بهتری خواهید رسید.
سلام آقا میلاد
کادربندی و نگاه سوژه بسیار عالیست. ترکیب رنگی عکس رو نپسندیدم . و نکته دیگه اینه که خیلی چشم ها و لب ها رو شارپ و سافت کردین. در صورتیکه تاکید بر همین رنگ داشته باشین باید در پاک کردن رنگ دور چشم ها بیشتر دقت کنید.
سلام
بنظر منم رنگ مناسب نيست، (رنگ سبز كه اضافه شده) اگر ميخواستيد تأكيدي رو چشماى سوزه بكنيد ـ بنظر خودم ـ بهتر بود عكسو تبديل به سياه سفيد ميكرديد جز رنگ چشمها كه اونم با كنتراست بيشتر ميتونست خودشو بهتر نشون بده.
ولي با دوستم خيلي موافقم كه كادربندي عالي داره.
در كل عكس زيبايي شده خسته نباشين
ویرایش توسط Nader Kohansal : Tuesday 26 January 2010 در ساعت 01:56
بنظر منم رنگ مناسب نيستترکیب رنگی عکس رو نپسندیدمممنون از لطف و نظر دوستان، در مورد شارپ احتمالا زیاده روی کردم و البته دقت بیشتر رو کاملا بجا فرمودید چون اصلا دقت نکردم:biggrin: ولی در مورد رنگ سلیقه ایست، البته شاید بازم در مورد این نوع پرتره کلا تم رنگی مناسبی نباشه، ولی همین عکس رو جای دیگه که فرستادم باز کسایی فقط از رنگ اون تعریف کردن و پسندیدنخیلی چشم ها و لب ها رو شارپ و سافت کردین
کلا این ثبت در شرایط کنترل شده ای انجام نشده (اطلاعات اگزیف نشان دهنده این موضوعه)، این بنده خدا (دختر عمه) تازه از خواب پاشده بود منم با دوربین جدیدم که خوشحال !!!!:biggrin: و مدام در حالت شاتر زدن بودم یک برداشت هم از ایشون در حالی که هنوز تو رخت خواب بود انجام دادم
بازم ممنون از توجه دوستان:)
با توجه به عكس هاي زيبايي كه دوستان عزيز قرار ميدهند،نميدونم اين عكس چقدر ميتونه در قالب اين تاپيك قرار بگيره:
اگزيف درون عكس موجود است.
آقا چکار کنم عکس ساده دست مردم میدی میگن این چه عکسیه خودومون با موبایل هم میتونیم این طوری عکس بگیرم . هر چی هم عکسو شلوغ ترش کنی میگن به به !!!!؟؟؟