Nikon D90
Lens 18-105
Nikon D90
Lens 18-105
خدايگان را شكر
بالاخره دوست دارم در مورد اين عكس نظر بدم!
بسيار زيباست...نورپردازي كم ايراد...شايد بشه به كمبود نور موها اشاره كرد و كمي بهبود جنس و زاويه نور اصلي...به عنوان كار كودك در حد يك سوم استاپ كم نور است.
ولي اون نور نارنجي بسيار به كار جلوه داده
پوز سوژه جالبه
كمي اديت نياز داره و شارپنس عمومي كمي زياده
ممنون از اشتراك اين كار زيبا
فعلا...
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
سلام.
از دوستان کسی تحقیق یا مطالعه ای نداشته که آیا استفاده از فلاش آتلیه برای عکاسی از نوزادان میتونه ضرر داشته باشه واسشون یا نه؟
بیشتر عکسای خارجی که از newborn فوتوگرافی دیدم با نور طبیعی بوده.
1/80, f/2.8, 50mm
نور فلاش SB-800 با چتر دیفیوزر از چپ
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
سلام.
آرش سلطانی
جناب کاوان تا اونجایی که بنده اطلاع دارم در عکاسی نوزادان به هیچ وجه استفاده از نور فلاش توصیه نمی شه.حتی ضعیف ترین فلاش ها هم برای نوزادان آزار دهنده هست.حتی اگر دقت داشته باشید معمولا زمانی که نوزادی رو بیرون می برن براش از چتر استفاده می کنن و تا مدتی هم سعی می کنن که نوزاد رو در اطاقی قرار بدهند که نور معمولی و رو به کمی داشته باشه.البته حتما اگر مقاله ای هم در این مورد دیدم اینجا خواهم گذاشت.این موردی رو هم که گفتم یکی از تاکیدهای اساسی ای بوده که سر کلاسهای عکاسی شنیدم.
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
سلام
ببخشيد منظور شما نور مستقيم است يا غير مستقيم ؟ چون در بيشتر عكاس خانه ها و يا افرادي كه براي عكاسي از كودكان و نوزادان به منزل افراد مراجعه مي كنند با خودشان حد اقل دو سه شاخه فلاش پر قدرت دارند و البته مانند ديگران نور اين فلاش ها را از طريق سافت باكس و يا چتر و حتي من ديده ام از پس نوعي پارچه كه در واقع به نوعي دفيوزر مي باشد استفاده مي كنند . آيا با استفاده از اين روش هم باز مضر خواهد بود ؟
==========
علي چاوشي
==========
علي چاوشي
سلام
فکر میکنم این بحث ها با تاپیک زیر بیشتر در ارتباط باشد.
تاثیر فلاش بر سلامتی چشم