سلام
ممنون ميشم نقد كنيد ....
کنتراست رنگی این بسیار زیاده.طوریکه هم چشم رو آزار می ره و هم در بسیاری از جاها جزئیات عکس از بین رفته و اصلا مشخص نیست.احتمال زیاد نور عکس اصلی شما بسیار زیاد بوده و زمانی که سیاه و سفیدش کردید این مشکل چند برابر شده و خیلی بیشتر خودشو نشون داده.اگر همین عکس رو توی فتوشاپ ازش یک level بگیرید کاملا متوجه منظورم خواهید شد.
اگر کمی تن رنگ هاتون رو سرد می کردید باز بهتر بود تا سیاه و سفید کامل.(البته در مورد این عکس)
ممنون و موفق باشید
ممنون ميشم نقد كنيد ....
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
راستش این عکس با عکس سیاه و سفیدش اصلا قابل مقایسه نیست.رنگی این عکس واقعا هم زیباتره و هم حس زنده بودن و طراوت کودکی رو نشون می ده.در ضمن تکنیک سیاه و سفید کردن عکس رو نباید هر جایی و برای هر عکسی انجام داد چه بسا که بسیاری از عکسها در ادیت کردن خراب می شن و زیباییشون رو از دست می دهند.
ممنون که اصلش رو گذاشتید.
موفق باشید
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
بله، ممنون از نظرتون ... راستش اين اولين عكسي بود كه تو فروم گذاشتم ... بايد تو اديتش دقت مي كردم ....
الان كه دقت ميكنم ميبينم حق با شماست ...
ممنون
به جهتي بگريز که بادها خالي از عطر اويند
سلام.لطفا نظرتون در مورد اضافه کردن brush بفرمایید.بک گراند ساده زیباتر هست یا ....؟
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
پست 536
به سلیقه من:
- احتمالاً بک ساده در مقایسه با این بک زیباتر خواهد بود؛
- چارپایه شکیلی انتخاب نکرده اید، شاید بهتر بود روی این چارپایه ملحفه یا پارچه ای رنگی می انداختید؛
- رنگ (و شکل) جوراب این دختر قشنگمان خیلی متناسب نیست؛ و نیز النگو بهتر بود بالاتر قرار می گرفت
- نور کلی صحنه و بخصوص نور صورت خیلی جالب نشده است.
- و البته سوژه پوز قشنگ و با احساسی دارد
با پوزش
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3
پست 536
من به عنوان یه بیننده این پس زمینه را پسندیدم.حس و حال و انرژی کودکی موج میزنه!
اما نورپردازی صورت کودک خوب نشده.
نظر شخصی من بود.
ممنونم
Nikon D90 l 18-105 l 105f2.8 l 50 f1.8D l SB700