سلام
سلام
سلام
سید میثم نوربخش
با سلام
ارادتمند
فرهاد برنجی
اسدالله مداح
سلام جناب مداح
یکی از بزرگترین مشکلات من در عکاسی نداشتن منبع نور مناسب است که یا مجبورم از نور پنجره استفاده کنم یا از نور یک لایت باکس دستساز. در این عکس هم از ترکیب نور فلاش خود دوربین، لایت باکس در سمت راست پایین و تقریبا موازی با سوژه (برای روشن کردن قسمتی از سوژه و نوردهی بکگراند) و نور پنجره استفاده کرذم. یکی از اشتباهات بزرگم که بعد از گرفتن عکسها و انتقال اونها به کامپیوتر متوجه شدم این بود که وقتی سوژه به لایت باکس نزدیک میشد اثر نور اون نسبت به نور پنجره بر روی سوژه بیشتر بود و در هنگام دور شدن از لایت باکس عکس این حالت اتفاق می افتاد در نتیجه ترکیب سایه ها به شدت متغیر بود و وقتی با یه سوژه بسیار شیطون کار میکنی که مداوم در حال حرکته و در کمتر از دو دقیقه از فلاشهای عکاسباشی آماتور (ناشی) خسته میشه و دیگه حاضر نیست به قیافه این عکاسباشی نگاه کنه، اون وقت مشکلات چند برابر میشه. باید این لایت باکس را مقداری بالاتر و جلوتر از سوژه قرار میدادم تا این مشکل سایه ها برطرف میشد.
در مورد صندلی زیر پای سوژه هم شاعر میگه که: "بسیار سفر باید تا پخته شود خامی" یعنی اینکه آقای مداح ما حالا حالاها باید توی این فروم عکاسی بریم و بیام و از تجربیات و علم اساتیدی چون شما استفاده بکنیم تا تازه بشیم اون عکاسباشی آماتوره که گفتم. :)
یه سوال هم از دوستانی که مانیتوراشون کالیبرس دارم، نوردهی این عکس چجوریه؟ زیاد اور اکسپوز یا اندر اکسپوز نیست؟
ممنون از وقتی که گذاشتید
سید میثم نوربخش
سلام
سید میثم نوربخش
با استفاده از نور طبیعی
triptych
50mm f1.8 II
f1.8
1/60"
ISO 100