میخواستم توی عکس یه حال و هوای قدیمی باشه که خب سواد ویرایشم همین بود...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام به دوستان قدیمی
با تاخیر چند ماهه اومدم
چون این تاپیک رو دوست دارم یه عکس هم اینجا up می کنم
فکر کنم این کوچولوی من نیکونی باشه چون این 4 ماهی که اومده اجازه نداده سراغ 7دی و لنز تله ام برم
Nikon D300, Nikkor 85 f/1.8
M mode, 1/200s, f:5
Unomat B24 flash bounced on wall
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
ای جووووووووونم چه نازه ،زدم به تخته
خدا حفظش کنه شبیه خودتونم هست.
ببخشید نظر کارشناسی ندارم.
بهین عزیز
البته من هم نظر کارشناسی ندارم ولی نظرم رو میگم.
اول اینکه محیط خوبی رو برای قرار دادن کودک عزیزتون انتخاب نکردین و حس فشردگی و تحت فشار بودن کودک رو نشون میده. کاش کودک رو در محیط سفت تری قرار میدادین.
به دلیل اینکه زاویه عکاسی از پایین بوده قسمت پایین و پاهای کودک نسبت به سر بزرگتر شده که جالب نیست. یک مورد دیگه گوش سمت راست هست که به جلو متمایل شده و در چهره کودک تاثیر گذاشته. و البته خم شدن سر کودک به جلو هم به علت نرم بودن زمینه این تاثیر رو بیشتر میکنه.
فکر میکنم با این لنز ۸۵ در دیاف ۱.۸ عکسهای خیلی خوبی با زمینه های طبیعی و با عمق میدان کم میتونید از کودک عزیزتون بگیرید.
در ضمن همونطور که در عکس مشخصه این کوچولوی شما برندش رو به درستی از همین الان انتخاب کرده و منتظر بوده که یک مقدار نزدیک تر برین و با یک جفت پای جانانه کاری کنه که از دفعه دیگه با دوربین مورد علاقش ازش عکس بگیرین.
سلام فرسادجان
خیلی ممنونم از وقتی که برای نقد این اسنپ شات من گذاشتی و احسنت به اینهمه دقت. من تا این لحظه متوجه تا بودن گوش راست پسرم در این عکس نشده بودم. ممنونم.
البته عکسهای بهتری از لحاظ تکنیکی ( مثلا بوکه و زاویه بهتر و .. ) ازش دارم ولی چیزی که باعث انتخاب این عکس برای نمایش در این توپیک شد، طرز نگاه خاص و شیطنت آمیزش بود که در عکسهای دیگرم ندیدم.
بازهم بسیار ممنونم
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
سیامک حاجی محمودی
My Photo Blog
شايا
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
خدا برات حفظش کنه خدامی جان
ممنون از ارسال ، حس خیلی خوبی هم داره ، فقط جسارتاً تنها ایراد عکس (البته از نظر این حقیر) چشمهای اونه که خیلی سیاه شده ، ای کاش برای نشون دادن سرزندگی شایا کوچولو ، کچ لایت بیشتری توی چشمهاش بود که البته بخاطر حالت ایشون هم زیاد نمیشه سخت گرفت .
متشکرم