نقاط ضعف پست 763:
اور اکسپوز در برخی نقاط
کادر بندی اصلاً مطلوب نیست
حرکت سوژه باعث بلار شدن برخی نقاط شده
در کل عکس درشأن فوروم نیست. بیشتر تلاش کنید
سلام
ببینید، اول خواستم بدانم خودتون چه چیزهایی رو در نظر داشتید؟ کلاً هم بنده خیلی به روشهای مرسوم پایبند نیستم جناب Afzali. بعضی از روشهای مرسوم رواج بیسوادی است.
پیش از اوراکسپوز، نوع نور فلاش (خشن بودن نور) اذیت کننده است.
کادربندی هم که مسلماً بی هدف است. اصلاً خوب نیست گوش و کلۀ بچه رو چسبوندین به کنارههای کادر!
.
#763... برای من آزاردهنده ترین قسمت عکس بکگراندش است. حتا در صورتیکه نور اینقدر خشن نبود هم بکگراند واقعن نامناسب است. به هرحال عکس شما عکسی لحظه ای است و البته حالت پسربچه خیلی بانمک ثبت شده و شیطنت از چشمهاش میباره :) امیدوارم که به زودی عکسهای زیبا و مناسبی رو از این کوچولوی دوست داشتنی ببینیم :)
سها تفرشی
#760 من نور زیادی رو روی صورت میبینم که چشم چپ رو هم تحت تاثیر قرار داده. دست چپ هم از جای منسبی قطع نشده. اما حالت چهره خیلی طبیعی ثبت شده
سها تفرشی
ممنون آقا وحيد از توجه شما البته اورشدن فقط يه نقطه كوچكي روي گونه چپ رخ داده كه البته بايد با اديت درستش مي كردم كادر بندي هم البته برمي گرده به كراپ كه فكر كنم درست كراپش نكردم البته اونجوري كه تو تاپيكهاي مختلف نظرات رو ميخوندم يه مقداري شايد سليقه اي باشه چون بارها ديدم تو عكسهاي مختلف يه كادربندي رو بعضيها پسنديدن و بعضي ها رد كردن ، نكته ديگر همونجور كه مي دونيد اين سن سن شيطنت بيش از حد بچه هاست اونم پسرها اين بچه هم يه لحظه آروم وقرار نداشت نميشد يه جا ثابت نگهش داشت چند تا شات ازش گرفتم درحالتهاي مختلف (ميشه گفت يه جور تعقيب و گريز بود!) كه اين يكي حالت بچه فكر كردم يه مقدار بهتره به هرحال قابل مقايسه با عكسهاي نورپردازي شده بعضي از دوستان با بكگراندهاي خوب كه عكسهاي آتليه اي به حساب مياد نيست به قول دوستمون آقاي تفرشي يه جورايي عكس لحظه اي است.ولي بازهم تشكر ازدوستان نظراتشونو به گوش جان مي شنوم وسعي مي كنم به كار ببندم
قبل از هر چیز من با اینکه در پاسخ شما دارم پستی ارسال میکنم، ولی روی صحبتم کلی تر است.
در ابتدا باید بگم که هنوز هم نتوانستم به شخصه با حذف نظارت اولیه بر روی عکس ها کنار بیام.
هیچکدام از دوستان بخاطر نبود نور آتلیه ای از عکس شما ایراد نگرفته و نخواهند گرفت و علت تفاوت کیفیت این عکس شما با بقیه در نور آتولیه و بکگراند آتولیه ای! نیست.
خیلی از عکس های زیبا هستند که با نور طبیعی گرفته شده اند.
فرق کسی که اینجا عکس ارسال میکند با یک فرد نا آشنا با عکاسی، این است که باید عکسهایی را قرار بدهد که نور و مکان و حس خوبی داشته اند، نه اینکه در شرایط نامسائد عکسهایی گرفته شده و از میان آنها بهترین را انتخاب کند.موضوع این است که ما چرا باید عکسی که خودمان هم میدانیم به خاطر مسائل مختلف، نتونسته خوب اجرا بشه رو در تالار قرار بدهیم.
دخترم آوینا (الان دیگه راه میره و حرف میزنه)
ویرایش توسط usef : Tuesday 10 January 2012 در ساعت 21:57