یوسف عزیز ؛ خداوند این کوچولوی نازنین را برای شما حفظ کند ، اما عکسی که ازش گذاشتید نه ترکیب بندی مناسب ؛ نه فوکوس مناسب و نه نور و ادیت و .... مناسبی دارد .
به امید دیدن عکسهای زیبا از این دختر ناز
یوسف عزیز ؛ خداوند این کوچولوی نازنین را برای شما حفظ کند ، اما عکسی که ازش گذاشتید نه ترکیب بندی مناسب ؛ نه فوکوس مناسب و نه نور و ادیت و .... مناسبی دارد .
به امید دیدن عکسهای زیبا از این دختر ناز
ممنون جناب قدیری از نقد صریح شما , راستش دو سال گذشته خیلی کم فرصت عکاسی جدی داشتم و تنها دخترم باعث شد که ارتباط با دوربین رو به نوعی حفظ کنم . آرشیو خوبی از عکسهای آوینا دارم این عکس رو از میان بیش از چهل پنجاه عکس دیگر مربوط به همان روز انتخاب کردم که از نظر نا آزموده من ترکیب بندی خوبی داشت و در سایز اصلی شارپنس خوبی رو چشمها داشتم و البته نگاه کنجکاوانه و جالب سوژه به دوربین که منو بلاخره راضی به ارسال این عکس کرد - این اولین عکس من بعد از پنج سال عضویت در فروم است و اینطور که معلوم است هنوز به زمان بیشتری نیاز دارم .
ممنون از اینکه وقت گذاشتید
#774کوچولوی خیلی بامزه ایه خدا حفظش کنه.
مهمترین نکته توی عکس شما اینه که وجود کچ لایت در یک چشم و نبودنش در چشم دیگه متاسفانه باعث شده که چشم از حالت طبیعی خودش خارج بشه
سها تفرشی
سایت شخصی من : Mojesm.ir
به یاد خاطرات گذشته در فروم و دوستان عزیزی که با آنها آشنا شدم. بعد از مدتها یک مشقی کردیم. عکس کیفیت چندانی ندارد اما حال و هوایش را می پسندم.
امیررضا گلابی
amirgolai@yahoo.com
Canon EOS 5D - Canon ef 24-105 L- Canon Speedlite 580 EX II
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4
سلام
ایراداتی که به نظر من میرسد :
- کادر افقی : خب طبیعی ترین کادر برای عکاسی پرتره کادر عمودی است که حداکثر استفاده را بتوان از کادر عکس برد و این همه فضای خالی و بدون استفاده نداشته باشیم
- کراپ نامناسب : دست راست کودک از جای مناسبی کات نشده است
- نورپردازی : گویا از دو عدد فلاش استفاده شده است ؛ احتمالا ً یکی در سمت چپ تصویر و مثلا ً با چتر و دیگری باید فلاش سرخود دوربین باشد (اگر اشتباه نکنم)
به دلیل فاصله کم مدل تا پس زمینه و عدم استفاده از فلاش برای روشن کردن پس زمینه ؛ سایه کودک روی پس زمینه خودنمایی میکند که جالب نیست .
در مورد نوع نورپردازی و ایرادات آن هم چیزی که به نظر من میرسد این است که جای یک نور fill (پر کننده) بسیار خالی است ، در بقیه موارد بهتر است دوستان صاحب نظر صحبت کنند .
محل کچ لایتها میتوانست بهتر باشد (اگر ارتفاع فلاش بالاتر میبود) و کچ لایت کوچکتر بهتر بود در ادیت حذف میشد .
پز مدل : به نظرم این پز هم خیلی برای یک کودک مناسب نباشد ، بیش از حد رسمی و بزرگسالانه است و البته در گذشته بیشتر کاربرد داشته
موفق باشید
دخترم زهرا
سلام
خوشحال میشیم از رقص باله کودکان هم اینجا عکس هایی ببینیم.
وحید جان با پزهای قدیمی (کلاسیک یا ... ) با لباس و موقعیت مناسب عکسای خوبی از کودکان میشه گرفت.
در تکمیل نکاتی که وحید جان گفتند، توی پزهای این شکلی، اگه دست بین زمین و آسمون نباشه و روی یه جایی قرار بگیره حس بهتری توی عکس ایجاد میشه. از کودکان خیلی نمیشه انتظار ژست گرفتن داشت (حتی خیلی از بزرگسالان) ولی اگر دست هم زیر چانه باشه و یا به شکلی باشه که صورت را دفرمه نکنه خیلی بهتره.
پیروز باشید
سید میثم نوربخش
S.M.Noorbakhsh "خوشحال میشیم از رقص باله کودکان هم اینجا عکس هایی ببینیم."
ویرایش توسط Mazy : Friday 13 January 2012 در ساعت 12:20