دوست عزیزم
با عرض سلام وتشکر از شمت
DVDدوربین NIKON D7000در شرف اتمام دوبله میباشد در اولین فرصت پس از اتمام به شما اعلام میشود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکز ی دوربین /ایده ال دوربین
دوست عزیزم
با عرض سلام وتشکر از شمت
DVDدوربین NIKON D7000در شرف اتمام دوبله میباشد در اولین فرصت پس از اتمام به شما اعلام میشود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکز ی دوربین /ایده ال دوربین
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
دوست عزیزم اقای اقبالی
با عرض سلام وتشکر از شما
نگران نباشید نور کم سفید امری عادی است در سری دوربینهای 5D MARK II-7D -1DS MARKIII-1D MARK III
وقتی سیستم کنترل راه اندازی میشود در کمتر از 37000/1ثانیه دوریین شما کاملا سیستم MAIN ASSY PCBرا کنترل /تایید و راه اندازی میکند .هیچ نگرانی بابت وضیعت دوربین خود نداشته باشید در ضمن تماس تلفنی با شما انجام ولی موفق به صحبت با شما نشدم
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین
سلام جناب قاسمی عزیز
بارتون از گمرک ترخیص شد؟
براورد هزینه کردین؟
از این اموزش ها برا 60دی هم دارین؟ ممنون :)
مسعود بیرامی
Jhowan photography
با سلام خدمت آقای قاسمی امروز خطی تو ویزور دیدم که اول فکر کردم غبار باشه ولی تمیز نشد متوجه شدم وقتی باتری درمیارم اون خط هم از روی فوکوسینگ اسکرین تا حد زیادی پاک میشه حدس زدم خطی یا ترک خوردگی روی فوکوسینگ سکرین باشه سوال اول اینکه با توجه به اینکه باتری در میارم تا حد زیادی محو میشه خط روی فوکوسینگ سکرین افتاده یا جای دیگه ؟ سوال دوم ضربه آینه میتونه این خط رو عمیقتر کنه و مشکلی ممکنه پیش بیاد و تو تعمیر باید عجله کنم ؟سوال سوم هزینه عوض کردن فوکوسینگ سکرین برای d7000 چقدر میشه این عکس هم از خط روی فوکوسینگ اسکرین دوربینم پیوست کردم
ویرایش توسط aliii : Friday 3 June 2011 در ساعت 23:49
خوب دل رو به دریا زدم فوکوسینگ اسکرین باز کردم این خط غبار بود که پشت فوکوسینگ اسکرین روی صفحه الکترونیکی نشسته بود(اسمشو نمیدونم میشه بگید اسم این صفحه الکترونیکی رو )
حالا چجوری انجا رفته بود از خودش بپرسید ! ۲ سوال جدید
شما باتری های اصلی برای فروش دارید قیمت el15 برای d7000 ؟
عدسی بیرونی 50f1.4d نیکون خط افتاده هزینه عوض کردن در صورت موجود بودن ؟
با عرض سلام وپوزش در تاخیر ارسال پاسخ
خوشحال هستم اتفاقی که برای دوربین شما (FOCUS SCRREN)افتاد با درایت شما کاملا رفع شد متاسفانه قسمت فوکس اسکرین جزواسیب پذیر ترین قطعات دوربین است
نام قطعه ای که غبار به روی ان نشسته بود SI PASS FOCUS SCRREN است که صفحه فوق العاده حساس میباشد .
راجع به قیمت عدسی جلو (1SET LENS GROUP UNIT)هزینه جهت اعضا محترم سایت 680000ریال وتحویل48ساعت است
راجع به سوال دوم اطلاعات گرفته و برای شما پیام خصوصی میشود
با تشکر وپوزش از شما
بخش فنی تعمیرگاه مرکز یدوربین /ایده ال دوربین
سلام
جناب قاسمی عزیز چند روزی هنگام عکاسی پیغامی روی صفحه دوربیم میاد که نوشته لنز به بدنه وصل نیست
و با کمی تکون دادن لنز درست میشه
دوربین بنده D40 و لنز هم 200-70
حمید قاسمی