سلام
خواهش میکنم، همینکه اینجا حضور دارید و راهنمایی های ارزشمندتان را در اختیار دوستان قرار میدهید برای همه بسیار مغتنم و قابل تقدیر و تشکر هست.
بله، اون زمانی که اشکال داشت دقیقا به این شکل بود:
فوکوس، نورسنجی و همه چیز کامل و مرتب کار میکرد. با زدن دکمه شاتر، عکس گرفته میشد اما آینه پایین نمی آمد و روی LCD دوربین خطای Err میدیدم، طبیعتا ویزور هم کاملا تاریک بود و چیزی دیده نمیشد. با زدن مجدد دکمه شاتر، به نظر می آمد آینه پایین می آید، بالا میرود و دوباره پایین می آید (با توجه به صدایی که میشنیدم) اما عکسی ثبت نمیشد. بعد همه چیز به حالت عادی باز می گشت و دوباره روز از نو، روزی از نو: با زدن دکمه شاتر، آینه بالا میرفت، عکس گرفته میشد اما پایین نمی آمد و روی LCD خطای Err دیده میشد.
تا آنجا که خاطرم هست، وقتی دکمه DOF Preview را فشار دادم در شات بعدی مشکل حل شد. البته مطمئن نیستم چون قبل از آن خیلی به دوربین ور رفتم و همه تنظیمات را هم Reset کردم اما افاقه نکرد.
بله لنز به دوربین متصل بود. البته تاکنون 2 - 3 بار به خطای FF برخورد کرده ام که با فشار خیلی ملایم به لنز به صورت چرخشی درست میشود و لنز را می شناسد (به نظر می آید کانکتورهای لنز کاملا متصل نمیشوند و بعد از چرخش جا می افتند).
به توجه به این موضوع، به نظرتان چه کنم؟ فعلا که دوربین سالم است و به درستی کار میکند و مشکلی ندارد.