سلام
دوست عزیز فکر میکنم بهتر هست دوربین رو بصورت پستی براشون بفرستید تا تعمیر بشه و دوباره برای شما ارسال بشه
رفتن و برگشتن به تهران در یک روز و صرفا به دلیل تعمیر دوربین شاید کار سختی باشه ...
بنده هم تماس گرفتم و قرار شد لنزم رو بصورت پستی براشون ارسال کنم تا بررسی کنند
موفق باشید
Nikon D5000 | 18-200mm VR II | 50mm F1.8G | SB-900
سلام بر جناب قاسمی عزیز
قربان سوال کلیشه ای در مورد دی 600
جریان رابر به کجا انجامید؟
ممنونم از زحمات شما
محسن حسن پوراگر سراب دیدید بنشینید و از آن آب بنوشید، نگذارید سراب به دروغش افتخار کند.
Nikon D600 - TAMRON AF 19 .35 f 3/5 . 4/5 - 50 f1/8D و دیگر هیچ
سلام بر جناب قاسمی عزیز
قربان سوال کلیشه ای در مورد دی 600
جریان رابر به کجا انجامید؟
ممنونم از زحمات شما
ویرایش توسط viva_utopia : Saturday 21 December 2013 در ساعت 13:16
محسن حسن پوراگر سراب دیدید بنشینید و از آن آب بنوشید، نگذارید سراب به دروغش افتخار کند.
Nikon D600 - TAMRON AF 19 .35 f 3/5 . 4/5 - 50 f1/8D و دیگر هیچ
بابا یکی هم جواب منو بده مردم از بس به سایت سر زدم و دیدم کسی جواب نداده اگه بلد نیستید یا نمیشه درستش کرد بگید من تکلیف خودمو بدونم الکی سر نزنم.
سلام وبا عرض خسته نباشید.من دوربین 50d کنن دارم .به تازگی پیغام Err 30 رو میده ودوربین قفل می کنه وفقط با خاموش روشن کردن یا بیرون داخل کردن باطری دوربین دوباره فعال میشه ولی باز هم به محض زدن شات پیغام ظاهر میشه وقفل می کند .نکته قابل ذکر این که اگر باطری بیشتر از یک دقیقه بیرون باشد شما میتوانید 4 عکس بگیرید و شات بعدی این پیغام است.و با هربار انجام دادن این کار فقط 4 عکس قابل گرفتن است.(باطری سالم و فول شارژ ودوربین ضربه ندیده)
با سلام
من یه دوربین فوجی مدل l55 دارم وقتی روشنش میکنم این پیغام میاد " دوربین را خاموش کرده و دوباره روشن کنید " هر چقدر هم خاموش روشنش میکنم باز همین پیغام رو میده و لنزش باز نمیشه کمک فوری میخوام چه کار کنم
با تشکر
مسعود بیرامی
Jhowan photography
با عرض سلام و خسته نباشید - لنز 18- 200 من تا انتها بسته نمیشه یه دوروزی میخاستم ببینم ایرادش حاد هست یا نه؟ یه 1 سانت موند به بسته شدن کامل لنز گیر میکنه
سلتم جناب قاسمی یه 70، 200 f4 سری l دارم بدون is احساس میکنم فکوسش کند شده گاهی خوب فکوس نمیکنه مخصوصا تو نور کم علت چی میطونه باشه ممنون راهنمایی میکنید