سلام
دوستان من یک دوربین عکاسی کانن دارم که بر اثر ضربه ( از دستم افتاد ) دکمه ای که باهاش عکس میاندازم صدمه دید و یجورایی رفته تو و گیر کرده . به همین دلیل دیگه از دوربین نمیشه استفاده کرد .
مرکز مجاز تعمیرات دوربین عکاسی کانن کدوم شرکت هست ؟ لطفا راهنمایی کنید .
با تشکر
با عرض معذرت پست دوباره ارسال شد . لطفا مدیران محترم پاک کنند .
۱)مدل دوربین ؟
۲)رو جعبه دوربین یا فاکتور اسم نمایندگی و شرکت گارانتی دهنده هست
۳)کانون دو نمایندگی داره یکی شرکته آفومار دیگری ایده ال که همین تعمیرگاه مرکزی هست هر دو نمایندگی اگه گارانتی هم نداشته باشی دوربین های کانون رو تعمیر میکنند شماره تلفن آدرس .... هر دو شرکت هم تو اینترنت هست
سلام
گارانتي ايده آل با همكاري تعميرات مركزي دوربين خدمات تعميرات را ارائه ميدهد بنابر اين همين تاپيكي كه درش هستيم (پاسخگویی بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین) بهترين جاي ممكن براي پيگيري و حل مشكلتون هست. تعميرگاه مركزي دوربين با مديريت جناب آقاي قاسمي نمايندگي رسمي از كانن براي تعميرات دوربين را دارند و مي توانند كمكتان كنند.براي مراجعه حضوري هم مي توانيد به خيابان جمهوري- ساختمان آلمينيوم، طبقه 11 ، تعميرگاه مركزي دوربين مراجعه كنيد تا مشكلتان را حل كنند. توجه داشته باشيد كه در خيابان جمهوري و خصوصاً در جلوي ساختمان آلمينيوم افراد زيادي تعمير دوربينتان در محل هاي متفرقه را به شما پيشنهاد خواهند كرد ولي شما فقط به طبقه 11 مراجعه كنيد. من دوبار براي تعمير دوربين به تعميرگاه مركزي مراجعه كرده ام و هر بار به بهترين صورت ممكن كار انجام شده است.
ارادتمند
ممنون از راهنمایی دوستان .
جناب قاسمی خودشون توی این آدرسی که فرمودید تشریف دارن ؟ میخوام دوربین رو بفرستم برای ایشون که خیالم راحت باشه .
با تشکر
جناب قاسمی پیغام خصوصی فرستادم خدمتتون،ممنون میشم جواب بدید
محسن مقصودی