دوست بسیار عزیزم با سلام و تشکر از شما
اطلاعاتی را که اعلام فرمودیید جزو اشکالات محسوب نمیشود بلکه به دلیل فعال بودن سیستم لرزش گیر لنز شما IS است که تکانهای در لنز به صورت هوریزیتال و ورتیکال به وجود میاورد که
باعث تکانهای در عدسی ها است چنانچه میخواهید مطمین بشوید دگمه IS را خاموش واعلام فرمایید ایا تکانها رفع گردیده است یا خیر
منتظر پاسخ هستم
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
دوست بسیار عزیزم با سلام و تشکر از شما
اطلاعاتی را که اعلام فرمودیید جزو اشکالات محسوب نمیشود بلکه به دلیل فعال بودن سیستم لرزش گیر لنز شما IS است که تکانهای در لنز به صورت هوریزیتال و ورتیکال به وجود میاورد که
باعث تکانهای در عدسی ها است چنانچه میخواهید مطمین بشوید دگمه IS را خاموش واعلام فرمایید ایا تکانها رفع گردیده است یا خیر
منتظر پاسخ هستم
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
با سلام خدمت استاد گرامی
جند مدتی هستد که در موقعی که شاتر را تا نیمه می فشارم و دوربین در حال فوکوس کردن هست دوربين ريست ميكنه ولي اين حالت خيلي كم هست هميشه نيست در بعضي مواقع البته كليد شاتر خيلي حساس شده بعضي مواقع دست بهش ميزنم ريست ميكنه
دوربينfuji h10 هستش ممنون
سپاس از شما
سلام استاد گرامی
دوربین 300d کنون دارم با لنز 18-55 که متاسفانه از فاصله 30 سانتی از طرف لنز روی زمین افتاد و الان روی حالت فکوس اتومات بیشتر از 1 متر نمیتواند سوژه یابی کند ولی در حالت فکوس دستی مشکلی ندارد
ایراد ممکن است از دوربین باشد یا لنز و تقریبا چقدر هزینه دارد ؟
ممنون
سها تفرشی
جناب آقای قاسمی
با سلام
آدرس شما در وب سایتتون قابل دسترس نیست در صورت امکان شماره تلفن و آدرس رو ذکر بفرمایید.
سپاس
مجتبی زینل زادگانNIKON D7000 , NIKON LENS : 50 mm F:1.8 , 70-300 VR
,TAMRON 60 mm macro ,FLASH : NIKON R1C1 Macro Flash,
با سلام. من چندتا سوال داشتم آقای قاسمی ممنون میشم راهنمایم کنید
دوربین 50دی کنون من چرمای بدنش شول شده و مثل اینکه براش گشاد شده!! آیا قابل تعمیر هست؟ و هزینش برام چقدره؟
و این که دوربینم بر اثر استفاده زیاد یجاهایش رنگش رفته این چطور مشه رنگ زد؟
و هزینه تعویض شاتر دوربین 50دی چقدره الان؟
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
یه سوالم یادم رفت و اینکه LCDدوربین روش خش زیاد باشه اون هم تعویض میشه؟
ممنون