با عرض سلام وپوزش فراوان در ارسال پاسخ
دوست عزیز متاسفم از اتفاقی که برای شما افتاده است
نگران نباشید پیشنهاد من این است به خاطر اینکه در اینده دچار مشکل نشوید لنز را به بخش فنی شرکت ایده ال ویا تعمیرگاه مرکزی دوربین ارسال تا نسبت به سرویس کامل اقدام شود .چون امکان دارد در مدت مدید کوتینگ عدسی از بین رفته وکیفیت عدسی افت کنند
چنانچه لنز شما دارای فقط گارانتی ایده ال باشد لنز به صورت کاملا رایگان انجام وتحویل خواهد شد
خواهشمندم در هنگام ارسال حتما قید نمایید از اعضای محترم سایت عکاسی هستید
باتشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
www.tamir.ir
دوست عزیزم علیرضا
با سلام وپوزش از شما
بله نقاطی که در عکس دیدم دقیقا برای کثیفی صفحه حسگر دستگاه است
نگران نباشید در اولین فرصت به یکی از دو مرکز خدماتی ما
1-شرکت ایده ال دوربین
2-تعمیرگاه مرکزی دوربین
مراجعه تا بلافاصله نسبت به شستشو صفحه حسگر وگزارش کامل وضیعت دوربین اعم از تعدادشاتر -رفع پیکسل سوخته وبروز رسانی اقدام شود
کلیه موارد فوق به صورت کاملا رایگان برای شما اعضای محترم سایت عکاسی میباشد
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین/شرکت ایده ال دوربین
سلام جناب قاسمی... امسال هم در نمایشگاه خدمات سرویس دوربین و شستشوی سنسور رو ارائه میدید؟
سلام جناب قاسمی
در مورد لنز Nikon 300mm F:4 که قبلا در موردش باهاتون صحبت کرده بودم که موتور فوکوسش کار نمیکرد!
میخواستم ببینم که کی بیارمش بدم خدمتتون تا لطف کنید و سرویسش کنید
سپاسگزارم
با سلام
دوربین Nikon D40 به محض استفاده با ارسال پیام زیر قادر به بهرهبرداری نیست:
Memory card is locked.
Slide loch to "write position.
از مموریهای دیگری هم استفاده کردهام ولی مشکل کماکان به قوت خود باقیست. لطفا راهنمایی بفرمایید.
با سلام و خسته نباشید
دوربین کانن a3300 دارم روی عکسها و فیلم گوشه سمت چپ یک لکه کم رنگ سیاه کوچک دیده می شود لطفا" در صورت امکان بفرمایید علتش چیست؟
سلام و خسته نباشید خدمت آقای قاسمی عزیز
چند ماه قبل دوربین canon 7D با گارانتی ایده آل رو خریداری نمودم . هنگام تحویل از فروشنده ( شهرستان ) متوجه شدم که روی جعبه دوربین شماره سریالی وجود نداره !!!! موضوع رو بهشون گفتم و جواب دادن که هیچ مساله ای نداره و .... تا اینکه در انجمن عکاسی با مطلبی روبرو شدم که میگفت شماره سریال دوربین باید با شماره سریال جعبه یکی باشه . خواستم به این سوالم جواب بدین که چطور ممکنه دوربینی مثل 7D جعبه اش سریال نداشته باشه و چطور ممکنه که همچین دوربینی توسط شما گارانتی شده باشه ؟ آیا همه دوربین های گارانتی شده توسط شما این وضعیت رو دارن ؟ آیا دوربینی که من خریدم Refurbished هست ؟
من یه مشکلی واسم پیش اومده اونم اینه که در برخی از مناطق عکس نقاط روشن اونم به تعداد بسیار زیاد وجود داره به نظر شما این ایراد از سنسور هست ؟