سلام.
مونت و کانکتور های لنز 70-200 نیکون قابل تعویضه؟
اگه هست حدودا چقدر هزینه اش میشه؟
سلام.
مونت و کانکتور های لنز 70-200 نیکون قابل تعویضه؟
اگه هست حدودا چقدر هزینه اش میشه؟
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
لطفا حذف گردد
ویرایش توسط fariborz.nz : Saturday 27 July 2013 در ساعت 02:34 دلیل: پاسخ به پستي داده بودم. با توجه به اختصاصي بودن تاپيک براي تعميرگاه مرکزي جاي بحث اينجا نيست
درود
تازگیا متوجه شدم چراغ کمک فوکوس دوربینم روشن نمیشه . دوربین رو زیاد وقتی نیست که خریدم یعنی ممکنه سوخته باشه؟من زیاد تو شب عکاسی نکردم که بخواد زیاد روشن بشه شاید به اندازه انگشتای دو دست روشن نشده باشه .دوربین d5100 نیکون هست.آیا تنظیماتی هست براش؟یا باید تعویض بشه؟
سلام به دوستایه خوب انجمن
منم تازگیا مشکلی که دوربینم داشتو به لطف آقایه قاسمیه عزیز حل کردم رفت و درست همین امرور که تحویل گرفتمو برگشتم سر کار خودم دیدم که نمایشگر دوربینم یه سری نقاط قرمز داخلش بود که به هیچ عنوان داخل عکس ثبت شده نبود حتی وقتی عکسو از روی دوربین میدیدم.ینی نه میتونستم بگم سنسور پیکسل سوخته داره نه نمایشگر فقط زمانی عکس ثبت نشده بود و در حالت live بودم اون نقاط بود که الان هیچ کدومشون نیستن. این ینی چی الان؟ بنظرتون مورد مشکوکه یا بهتر ازش بگذرم ؟
a2 Built-In AF-Assist Illuminator
فایل پیوست 48118
با سلام.
لنز کنون 17-85 mm من دچار مشکل در اتوفوکاس و تنظیم نور شد. بعد از کلی گشتن در اینترنت فهمیدم که کابل Shutter Flex آن باید خراب باشد.
بعد از باز کردن لنز با زحمت فراوان! دیدم که این کابل پاره شده است. می خواستم ببینم این کابل در ایران وجود دارد و همجنین هزینه ی تعویض آن چقدر است.
ممنون از وجود این تالار گفتگو.
فایل پیوست 48280
فایل پیوست 48283
سلام مجدد
پیرو مشکل مطرح شده
یکی از دوستان هم که با همین مشکل مواجه بودند علی الظاهر با مراجعه به تعمیرگاه مرکزی مشکلشون رفع شده اما یک مورد عجیب برای من مطرح نموده اند
ظاهرا تعمیرگاه به ایشان گفته یک پیچ در داخل دوربین هست که به مرور زمان شل شده و از جای خود جدا می شود و بعد روی یک سری از قطعات آن افتاده و باعث ایجاد این مشکل می شود ( عجببببببببببببببببب)
و همین باعث شده که یک قطعه داخلی معیوب شده و حدود 300 هزار تومنی هزینه گردد
نمی دانم به نظر دوستان منطقی است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.