دوستان جناب قاسمی که کم پیدا شدن. کسی میدونه هزینه تعویض شاتر d90 چقدره؟
من يک لنز 24-70 سری اول خريدم که قسمت عقبش شکستگی داره
ميشه بگيد هزينه تعميرش حدوداً چقدر ميشه؟
فایل پیوست 46528
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
سلام جناب قاسمی عزیز.مثل اینکه قسمت شده بخاطر تعمیری دوربین خدمتتون برسم و مزاحمتون بشم.امیدوارم مشغله های کاری یه روزی کم بشه و دیدارهای مجدد بعدی به تعمیرات و ... ختم نشه .البته باز خدارو شکر که همینها بهونه ای است برای ملاقات شما استاد عزیز.
این اخوی ما یه canon 350d دارند که به صورت ناشیانه با گوش پاک کن و شیشه شور!!!! برداشتند سنسور رو تمیز کردند که در سنسور مقداری خط پنبه افتاده البته خط نیستا یه جورایی در اصل رد است!! خلاصه در عکسها نشون نمیده و چیزی که الان هست تعداد 2-3 تایی لک است که از قبل بوده و تو عکسها می افتاد. مشکل بعدی و اساسی اینه که بعد اون جریان دوربین گهگداری شات که میزنه عکسهایی که کل صفحه تار و سیاه است میگیره و بعد از سه چهار تا شات که همگی اینطوری هستند پیغام ارور 99 میده !! البته یه رم بد کیفیت هم انداختند روی دوربین که شاید علتش اون باشه ولی الان رم های دیگه هم میندازه باز همون مشکل است. باتری رو که برمیداره درست میشه ولی دوباره مشکل پدیدار میشه.لطفا برآورد هزینه حدودی کنید و علت از چی هست به نظر شما؟
ارور 99 اگر درست يادم باشه مربوط به شاتر
دوربين رو روی حالت عکاسی پی در پی بزاريد و پشت سر هم عکس بگيريد (وقتی بافر پر شد اجازه بديد خالی بشه و دوباره شروع کنيد)
احتمالاً درست بشه
Canon 6D2/5D3
Majid
Error 99 مربوط میشه به اشکال در اتصال لنز و دوربین
Canon 6D2/5D3
Majid
با تشکر از جناب قاسمی بابت برخورد خوب و زحمتی که روز پنجشنبه برای من کشیدن
البته ایشون ابراز ناراحتی کردن بابت اینکه سفر بودن و نتونستن طی چند روز اخیر به انجمن سر بزنن که به زودی لطفشون شامل حال ما میشه
سلام
من خوندم که جناب قاسمی در این سفر اخیر، برای سرویس مشکل D600 نیکون تشریف برده اند . لطفا در صورت امکان در این خصوص راهنمایی بفرمایید.
متشکرم
Nikon D750
با درود فراوان
دوربین (Sony A300)من از دستم افتاد و در حال حاضر وقتی عکس میگیرم تصویری که در ویزور میبینم با تصویری که ثبت میشود متفاوت است و وقتی دوربین را روشن میکنم صدای بدی میدهد ؟چاره چیست؟
ویرایش توسط kiumars : Sunday 30 June 2013 در ساعت 17:43