جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
دوستان سلام
متاسفانه بخش فنی دیر جواب میدن
دوربینم رو سه پایه بود که در اثر وزش بادسقوط کرد
مشکلی برا دوربین پیش نیومد ولی لنز حسابی کثیف شد و دیگه اصلا حتی در حالت فوکوس دستی نمی چرخید لنز رو رو به پایین یه مقدار به چپ و راست چرخونذم کم کم آزاد شد اما در انتهای چرخش گیره
به دلیل گیر بودن فوکوس نمی کنه ولی ساختار لنز به هم نریخته
به نظرتون قطعاتی از لنز شکسته یا فقط به دلیل نفوذ گرد و خاک به داخل لنز دیگه فوکوس نمی کنه؟
دوست عزیز
با سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
دست عزیزم اشکال اعلام شده توسط نرم افزار کامل کمپانی معظم NIKON که در اختیار این مرکز میباشد قابل رفع میباشد ولی با توجه به اینکه شما دارای بیمه و گارانتی ایده ال دوربین میباشید در صورت تمایل امکان پرداخت خسارت نقدی و همچنین تعویض دوربین امکان پذیر است
خواهشمندم در صورت تمایل پس از مراجعه اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت هستید تا نسبت به تسریع دستور شما اقدام شود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دروربین /شرکت ایده ال دوربین
دوست عزیزم سامان
با عرض سلام و پوزش بسیار در تاخیر ارسال پاسخ
احتمالا با توجه به ضربه به لنز شما قسمت مکانیک لنز شما به صورت استاندارد کار نمیکند که مستلزم بازدید و رفع اشکال است
در صورت داشتن بیمه و گارانتی ایده ال دربین از خدمات رایگان میتوانید استفاده نمایید
خواهشمندم در هنگام مراجعه اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت هستید
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
دوست عزیزم محمد
با عرض سلام و پوزش بسیار فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
محمد جان موارد سرویس سنسور و اعلام وضیعت و همچنین به روزرسانی نرم افزار به صرت کاملا رایگان در این مراکز انجام میگردد
در رابطه با نویز زیاد لطفا اعلام فرمایید نسخه نرم افزار چه عددی است
منتظر پاسخ هستم
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
درود بر شما، بنده چند هفته پس از پست این مطلب خدمت رسیدم و مشکل نمایشگر دوربین و آلودگی سنسور رو خدمت خودتان عرض کردم. خانمی که مسئول پذیرش بودند فرمودند گارانتی شامل تعمیر هستش نه تعویض. صدالبته نقص ذاتی دستگاهی که آکبند خریداری میشود بر عهده گارانتی هست تا تعویض گردد. به هر حال خریدار مبلغی جهت خرید دستگاهی سالم و آکبند پرداخت کرده نه دستگاهی سالم اما تعمیر شده!
به هر حال بنده دوربین رو تقدیم خود شما کردم و مشکلاتش رو هم عرض کردم. با توجه به اینکه مشکل نمایشگر دوربین فقط در تاریکی قابل تشخیص هستش بنده بعدا متوجه شدم سنسور رو مرحمت فرمودید و شستشو کردید ولی نمایشگر همچنان مشکل قبلی رو داره.
اسماعیل کارگر
.::فَارَالتَّـنُّـور::.
با سلام
بنده یک عدد دوربین نیکون d600 دارم که به مدت ۳ سال هست از آن استفاده میکنم.
مدتیست واقعا استفاده از دیافهای بسته مخصوصا جهت عکاسی از منظره برای من عذاب آور شده است به گونه ای که احساس سرخوردگی میکنم .
زیرا لکه ها اکثر مساحت فضاهای روشن را احاطه میکنند و حتی در ویرایش عکس دیگر نمیتوانم لکه ها را حذف کنم .
تصمیم به خرید بادی d810 گرفتم و همانطور که میدانید قیمت بالایی دارد ولی حداقل خیالم چند سال راحت هست .
فقط سوالی که دارم این هست که آیا این مشکل دوربین من یعنی نیکون d600 بصورت کامل رفع میشود و یا در صورت تمیزی سنسور باز قابل برگشت هست ؟؟
زیرا اگر مشکل دوربینم رفع شود دیگر این همه هزینه بابت خرید یک بادی دیگر نکنم .
ممنون میشوم خیال بنده را راحت بفرمایید .
سلام دوستان من یه بادی 550d با لنز 24_105 Lدارم اخیرا حتی با دیاف 8 و سرعت شاتر بالا وقتی تو کچ لایت دقت میکنی یه motion blur توس میبینی که بارز هست البته همه جای عکس همین مشکل رو داره ولی تو کچ لایت کاملا مشخصه.به نظرتون مشکل لنز هست یا بادی؟ خواهش میکنم کمک کنید خیلی ناراحتم البته دو سالی هست میخوام بادی رو عوض کنم اما no money، خواهش میکنم اگر میدونید مشکل چیه بهم کمک کنید