با سلام خدمت اقای قاسمی من مشکلم رو در یه تایپیک دیگه مطرح کردم و اینجا مطرح میکنم لطفا بگید مشکل دوربین من چیه.در لینک پایین عکس موجود است و باید چیکار کنم من.
http://uupload.ir/files/ldma_photo_2...0_19-04-51.jpg
هر دو کانکتور دوربین و لنز رو هم تمیز کردم باز هم ارور میده.خواهش میکنم یه راه حل بگید اگر باید تعمیر بشه من به خدمت شما برسم
مشکلش رو من به این طریق حل میکنم که لنز رو وقتی به طور کامل به دوربین وصل نمیکنم هیچ مشکلی پیش نمیاد و عکس میندازه ولی در صورتی که لنز رو به طور کامل به دوربین وصل میکنم دیگه عکس نمیندازه و ارور میده. در صورتی که عکس میندازم ذخیره میکنه ولی ارور میده و نمیشه با دوربین کار کرد. لنز دیگه رو روی دوربینم تست کردم مشکل نداشت
دوربین کنون - لنز تامرون
ممنونم از لطف شما
ویرایش توسط abedabdolahii : Friday 1 July 2016 در ساعت 12:41
دوربینو خاموش کنید لنز رو جدا کنید و دوباره روشن کنید با دوربین بدون لنز یکی دو عکس بگیرید ، بازم خاموشش کنید و لنزو به همون شکلی که گفتید بصورتی که کامل بسته نشه رو بدنه قرار بدید قبل از روشن کردن لنز رو روی MF بگذارید و سپس دوربین روشن کنید باز هم چند عکس بگیرد و خاموش کنید ، این بار لنز کامل ببندید و در حالی که روی MF قرار داره دوربینو روشن کنید و عکس بگیرید و در حالی که دوربین روشن هست کلید لنزو از MF به AF تغییر بدید و آزمایش کنید در اینجا باید مشکل حل شده باشه. این مشکلو دو تا از دوستان داشتند که به همین روش حل شده امیدورام روی دوربین شما جواب بده. و سر آخر نتیجه رو همینجا اعلام کنید.
سلام
هزینه تعویض شاتر دی هفتصد رو کسی از دوستان اطلاع دارند؟
دوربین با صدهزار شات غیر از شاتر ممکنه سنسور هم دچار افت عملکرد بشه؟
سلام ....وقت بخیر ..خسته نباشید ...بنده دیروز با دوربین کانن 7 دی مارک 2 یکی از دوستان که برای مدتی دست بنده امانت هست اقدام به ضبط فیلم کرده و پس از بررسی فایل اون متوجه این نقطه شدم ...با کیت تمیز کننده حل نشد ...لطفا بنده رو راهنمایی فرمایید ..با توجه به اینکه بنده ارومیه زندگی می کنم و دسترسی به تعمیرگاه مرکزی پایتخت کمی مشکل است اگر راه حلی وجود دارد که بواسطه ان ، خودم بتوانم مشکل را رفع کنم ممنون می شوم بگویید .
PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP.jpg
سایت شخصی من : Mojesm.ir
سلام وقت بخیر
کانن هفتاد دی که ضربه بخوره مثلا از فاصله یه متری بیفته از کجا میشه فهمید مشکلی پیدا کرده یا نه . دوربین روی سه پایه بوده و چپ شده روی زمین سیمانی البته مانیتورش بسته بود و یه کایل مونیتورینگ بهش وصل بود که خوشبختاخنه اون کابل کج شد و دوربین نرم تر به زمین خورد . تمام قابلیت های دوربین از جمله عکس فیلم لایو ویو و فوکوس و ... تست شده و مشکلی نداره . سوال من اینه که ایا ممکنه دوربین بخوره زمین و چیزیش نشه ؟!! چطور بفهمم مشکلش چیه ؟
https://www.youtube.com/watch?v=WJBuGhMnvFo
بهتره چشمی دوربين رو هم با انگشت يا اون پلاستيکی که روی بند دوربين هست ببنديد که نوری داخل نره
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid