سلام آقای قاسمی ، خسته نباشید
میخاستم بدونم که بعد از عمر مفید شاتر ، شاتر حتما باید عوض بشه؟؟؟؟
و هزینه تعویض شاتر 6دی چقدر میشه؟؟؟؟
با تشکر از توجهتون
سلام آقای قاسمی ، خسته نباشید
میخاستم بدونم که بعد از عمر مفید شاتر ، شاتر حتما باید عوض بشه؟؟؟؟
و هزینه تعویض شاتر 6دی چقدر میشه؟؟؟؟
با تشکر از توجهتون
با سلام و احترام خدمت جناب آقای قاسمی
یه دوربین 5 دی مارک یک دست دوم گرفتم روش برچسب تعمییرات ایده ال خورده امکان اینکه مشخص بشه چه نوع تعمییری روی دوربین صورت گرفته وجود داره ؟
فایل پیوست 63763
ویرایش توسط km427 : Thursday 13 November 2014 در ساعت 02:28
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
با سلام خدمت جناب قاسمی
دوربین من کنون 70D هست چند روز پیش ارور01 داد کا کانتکت لنز باید پاک بشه وفتی لنز جدا میکنم و دوباره وصل میکنم مشکلش حل میشه و ارور نمیده
دلیلش چیه؟ هزینش چقدر میشه؟
مرسی
با سلام و ضمن عرض خسته نباشید خدمت جناب آقای قاسمی و همکاران محترم ایشان در تعمیرگاه مرکزی دوربین.
مورد: استعلام وضعیت گارانتی شرکت ایده آل دوربین
متقاضی: اینجانب سید مهدی رضوی دارای کارت گارانتی به شماره 660769
تاریخ فعالسازی در سایت: 1393/08/14
طبق فرمایش جنابعالی:
تماس تلفنی با سرکار خانم عظیمی: "بررسی میکنم و به تلفنی که هنگام ثبت نام قید شده تماس خواهم گرفت"
پس از یک هفته، تماس با خانم عظیمی: "من به یاد ندارم، چشم بررسی میکنم و بهتون اطلاع میدهم"
و در پی عدم حصول نتیجه، تماس با گارانتی ایده آل: "اگر درست ثبت نام کردین مشکلی ندارد"
لطفا تکلیف اینگونه مشکلات در ثبت نام گارانتی را مشخص بفرمائید که نهایتا باید ش.پیگیری بصورت تلفنی دریافت شود یا خیر؟
بدیهی است چنین پرسشی، برای بسیاری از دوستان که اقدام به خرید محصولات با گارانتی ایده آل نمودند بوجود آمده است لذا، خواهشمندم در اسرع وقت اقدام فرمائید.
با تشکر
دوست عزیزم با سلام و پوزش فراوان از شما در تاخیر پاسخ
دوست عزیزم احتمالا لنز شما دچار اسیب شده است و عملیات مکانیک لنز شما از استاندارد خارج شده است . خواهشمندم در صورتی که دوربین و لنز شما دارای بیمه و گارانتی ایده ال دوربین میباشد به یکی از مراکز خدماتی مراجعه تانسبت به رفع اشکال گردد. خواهشمندم در هنگام مراجعه حتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت هستید تا نسبت به تسریع کار اقدام گردد
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
سلام دوست عزیزم پوزش مرا نیز بپذیرید
نگران راه اندازی دوربین خود نباشید
1-خیابان جمهوری -ساختمان الومینیوم -طبقه 11 -شماره 1117 66749494
2-میدان هفت تیر -ابتدای بهار شیراز -ساختمان 189- واحد 6 88840065
لطفا در هنگام مراجعه حتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت عکاسی هستید .منتظر حضورتان هستم
با عرض سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
دوست عزیزم اشکال در سری 7000 جزو اشکالات مربوط به خط تولید میباشد و جزو خدمات گارانتی میباشد .خواهشمندم در هنگام مراجعه اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت عکاسی هستید تا نسبت به رفع اشکال به صورت رایگان اقدام شود .کپی کارت گارانتی ایده ال الزامی است .وجود دوربین الزامی است
دوست عزیز من تا چهارشنبه 19 نوامبر در ایران هستم در صورت تمایل به بخش فنی مراجعه تا شخصا به رفع اشکال اقدام نماییم