70D+EF-S 10-18+EF-S 18-135 STM+EF-S 24+EF 50 f1.8 STM
با سلام خدمت دوستان و جناب اقای قاسمی خوش رو خوش برخورد که بارها زحمت دادم به ایشان
سوالم راجب یک نقطه نورانی در ثبت های اخیرم روی دوربین مارک 2 کنون هست نمیدونم هات پیکسل هست یا پیکسل سوخته با توجه به اینکه نه فیلمبرداری کردم و تعداد شات هم کم ب.ده این مشکل چطور رخ داده و ایا قابل برطرف کردن هست ؟ممنون
درود و روزبخیر
بنده دنبال لاستیک ویزور یا همون به اصطلاح Eye-piece دوربین Nikon D7100 هستم و با توجه به تحقیقات دو مدل که یکیش همون فابریکیش هست و دیگری 3 ایکس زوم هم داره که در پیوست میزارمشون موجودن . آیا شما موجود دارید و قیمت چنده ؟
در تهران کجا میتونم بیام تحویل بگیرم؟فایل پیوست 72427
فایل پیوست 72428
با سلام
می خواستم بدونم شما شیرازم تعمیرات دوربین کانن دارید میخواستم صفحه فکوس canon 700d رو عوض کنم و هزینه اش هم اگر بگید ممنون می شم.
با سلام خدمت اساتید و جناب آقای قاسمی عزیز،
من دوربین 6D دارم و به صورت تصادفی متوجه شدم نقطه های قرمزی روی عکسهایی که در شب گرفته بودم وجود داره و بعد از جستجو متوجه شدم اینها پیکسل سوخته هستند، و حدود 70 نقطه سفید آبی و قرمز پیدا کردم...
بعد از اینکه حدود 30 ثانیه دوربین رو در حالت Clean manually قرار دادم اکثر نقطه های سفید و آبی از بین رفت ولی قرمزها اکثرا سرجاشون بودند. حالا سئوالم اینه که
1-آیا بعد از 1.5 سال استفاده از دوربین آیا این تعداد پیکسل سوخته طبیعی هست؟
2-چرا رنگ این پیکسل ها متفاوت هست؟
3-چرا رنگ این پیکسل ها سیاه نمیشوند؟
4-راه تعمیر ساده و توسط خود شخصی وجود داره، در غیر این صورت چه باید کرد؟
با سپاس
ویرایش توسط danial : Monday 26 October 2015 در ساعت 10:32
درود پیکسل سوخته و هات پیکسل طبیعی است حتی در دوربین نو
بشخه بسیار حساس بودم و هر چند ماه مزاحم افای قاسمی بودم برای رفع ولی الان دیگه برام عادی شده با کلی پیکسل سوخته سر میکنیم
البته اگر خیلی زیاد بشه باید برای رفعش اقدام کنید
مورد بعد اینکه در نور دهی طولانی این مورد همیشه پیش می اید حتی در دوربین نویی که هیچ شاتی نخورده
برای رفعش هم کافیست ذوربین را نزد مهندس قاسمی بزرگوار بفرستید خیلی سریع در حضور شما پیکسل سوخته و هات پیکسل را رفع میکنند
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
دوست عزیزم باعرض سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
نقطه های نورانی در رنگهای سفید -قرمز -ابی -سبز نقاط به اصطلاح پیکسل است که مهمترین باعث بوجود امدن ان بالا بودن حرارت داخلی دوربین شما میتواند باشد .رفع این اشکال صرفا توسط نرم افزار خصوصی کمپانی معظم کانن که در اختیار این مرکز میباشد رفع میگردد .نگران نباشید در اولین فرصت به یکی از مراکز خدماتی ما مراجعه و اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت عکاسی هستید تا نسبت به رفع اشکال اقدام فوری انجام گردد
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شکت ایده ال دوربین