دوست عزيز
اگر پست اول را بخوانيد بيشتر پاسخ ها در اين بخش توسط آقاي قاسمي پاسخ داده خواهد شد كه سوابق كاري ايشان براي همه روشن است . سئوال هاي را هم كه دوستان در تاپيك مطرح مي كنند نياز به دانش و تجربه كاري و تخصص در اين زمينه مي باشد . اگر شما هنوز به جواب خود نرسيده ايد كمي شكيبا باشيد تا به يك نتيجه مطلوب برسيد براي نمونه مشكل آپديت دوربين 7D هنوز بدون جواب مانده است در صورتيكه بسياري از دوستان در همين انجمن از همين دوربين استفاده مي كنند ولي طي مدت اين چند وقت كه اين مشكل مطرح شد روزانه سيل عظيمي از كنايه و .. نشد كه "پس پاسخ ما چه شد زود جواب دهيد" همگان منتظر هستيم اگر هم كسي صبر ندارد به آدرس تعميرگاه مركزي مراجعه كند و حضوري و با صرف هزينه حداقل 2 ساعت وقت و اياب و ذهاب به نتيجه زودتر برسد.
1 - در مورد پيدا كردن پيكسل سوخته راه ها بسيار زياد است يكي آن است كه شما فرموديد.
2- اگر پيكسل ها شما را اذيت مي كنند مي توانيد با خواندن دفترچه راهنماي دوربين خود بر اين مشكل تا حدود غلبه كنيد.
3- هيچگونه استانداري تا آنجا كه من مي دانم براي تعداد پيكسل سوخته وجود ندارد .
4- دوربين شما گارانتي داشته باشد بله رايگان درست خواهد شد.
5- اگر سر تعميرگاه خلوت باشد بله سر پايي برايتان درست خواهند كرد كه اين بعيد است چون تعداد مراجعين زياد است و با توجه به شناختي كه از دوستان بخصوص آقاي قاسمي دارم مطمئن هستم كاري را سر سري انجام نخواهد داد بنابراين شما فرض بر اين قرار بدهيد كه دوربين شما بايد دو روز كاري در تعميرگاه باشد.
در صورت داشتن سئوال و ابهام مي توانيد از نشاني زير استفاده نمايئد.
اميد وار هستم كه پاسخ خود را گرفته باشيد