جناب قاسمی بنده برای شما دوبار پیغام خصوصی فرستاده ام.آیا امکان دریافت پیغام خصوصی برای شما فعال است؟چراکه احساس می کنم پیغام های من به دست شما نمی رسد.
با سپاس از شما.
جناب قاسمی بنده برای شما دوبار پیغام خصوصی فرستاده ام.آیا امکان دریافت پیغام خصوصی برای شما فعال است؟چراکه احساس می کنم پیغام های من به دست شما نمی رسد.
با سپاس از شما.
همه چیز تا وقتی برای دیگران اتفاق می افتد شوخی و تفریح است.
سلام جناب قاسمی
بنده یک لنز 28-135 کنون دارم که داخلش در قسمت شیشه جلوی لنز کمی گرد و خاک دیده میشه و احساس میکنم یک کم رطوبت داره میخواستم بدونم این مساله قابل حل هست ؟
همچنین از آخرین باری که برای سرویس مزاحمتون شدم یک نقطه در ویزور دیده میشه در کنار یکی از نقطه های فوکوس البته اول فکر کردم ممکنه از لنز باشه ولی با لنزهای دیگه هم تست کردم ولی توی ویزور همچنان دیده میشه (دوربینم canon 500D )
ممنونم از پاسختون/
/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
با عرض سلام وپوزش در تاخیر ارسال پاسخ
قطعه مزبور جزو موارد معیوب دوربین فوق است که از طرف نیکون اعلام شده است
در اولین فرصت به یکی از مراکز خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین و یا ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به تعویض اقدام شود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین
سلام جناب قاسمی
بنده یه دوربین Canon G9 داشتم که چند وقتیه خراب شده دیگه واسه درست کردنش اقدام نکردم
پارسال داشتم باهاش عکس میگرفتم خطای شماره 16 رو داد و لنز میومد بیرون باز میرفت تو دوربین خاموش میشد
یه دفعه هم دادمش یکی از عکاسی ها گفت فرستادمش گفته بوده گفتن Main دوربین سوخته و 100 تومان خرجشه، منم دیگه پیپگیر نشدم و دوربین رو برگشت دادن
حالا میخواستم بپرسم دقیقا چه موردی برای دوربین پیش اومده، هزینش چقدر میشه، اگه بخوام بفرستمش بدم عکاسی بهرنگ (آقای شیخ بهایی - کرمان) ارسال کنه یا خودم براتون ارسال کنم؟؟
ممنون از لطف بسیار شما
شاد باشید.......
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
با عرض سلام وپوزش در تاخیر ارسال پاسخ
متاسفانه در معادلات ساخت RUBBER در دوربینهای جدید کانن این اتفاق بوجود امده است وکانن این اشکالات را تایید کرده است
چنانچه دوربین شما دارای گارانتی وبیمه ایده ال است در اولین فرصت به یکی از مراکز تعمیرگاه مرکزی دوربین یا ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به تعویض ان به صورت رایگان اقدام شود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین ایده ال دوربین
دوست عزیزم حمید
با عرض سلام وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
این اشکالی را که اعلام کردید نمیتواند بعنوان یک ایراد در دوربین 10 دی کانن باشد
در برنامه نرم افزارخصوصی کانن تمام اتفاقات بوجود امده دیده می شود واین اجازه را ما داریم تا بتوانم اظهار نظر دقیق بکنیم
خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین و یا ایده ال دوربین مراجعه تا بلافاصله اعلام وضیعت شود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین / ایده ال دوربین
سلام سیاوش جان
نگران نباشید بلافاصله جهت سرویس رایگان دوربین ولنز خود رابه یکی از دومراکز خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین ویا شرکت ایده ال دوربین مراجعه کنید
منتطرتان هستم خواهشمندم حتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت عکاسی هستید
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین