سلام وخسته نباشید.لطفا پاسخ سوالات من را که در پست 305 مطرح نمودم را بفرمایید
سلام وخسته نباشید.لطفا پاسخ سوالات من را که در پست 305 مطرح نمودم را بفرمایید
با سلام
موارد بسياري ديده شده كه بسياري از افرادي كه باياس دوربين خود را به 1.2.2 آپگريد نموده اند(در 7دي) يك دفعه با هنگ بادي روبرو ميگشتند بطوري كه حتي با خاموش نمودن دوربين اين مسئله حل نشده و دوربين روشن ميماند.
البته در تمام ورژنهاي اروپايي و آمريكايي اين دوربين اين مسئله ديده شده .
---برخي با خاموش نمودن auto power off به نتيجه رسيدند كه اين حل ريشه اي نيست.
آيا دوستان به اين مسئله برخورد نموده اند؟
جالب است كانن در مورد اين مسئله سكوت نموده و جوابي نداده است.
يك راه كه بسياري برگزيده اند down grade است.- يعني تغيير به ورژن قبلي
من خود دو بار به اين مسئله برخورد نمودم و حدس خود من ناسازگاري با رم ميباشد. زيرا مانند اينكه در حال نوشتن در رم باشد (در دفترچه اين مسئله قيد شده) قبل از نوشتن كامل حتي با كليد آف دوربين خاموش نميشود ولي اينكار بسيار به درازا ميكشد و نهايت بايد باطري را در آورد و دوباره جا زد.
به هر حال دوستان فعلا آپگريد نكنند يا اگر اين اشكال را ديدند گزارش كنند.
با تشكر
نادر مسلمی
دوست عزیزم با سلام
طبق هماهنگی که بین نیکون توکیو وهمچنین نیکون ایران(کلیه نمایندگی های دنیا) انجام شد فراخوانی اعلام شد مبنی بر تعویض مدار اصلی وقسمت DG PCB ASSYدر دوربین دی 5000
حتی سالم که در تایم فراخوان کار بکند
مطمینا این جزو تعهداتی است که فقط باید از کانال تعمیرگاه نیکون ایران انجام شود .
در اولین فرصت نسبت به اوردن دوربین بدون لوازم اقدام تا نسبت به رفع اشکال سریعا اقدام شود
در 2دفتر تعمیرگاه مرکزی شعبه جمهوری وهمچنین هفت تیر اماده خدمت رسانی به شما دوستان هستیم
با تشکر بخش فنی نیکون
ویرایش توسط tamir : Monday 13 September 2010 در ساعت 10:46
امکانش هست هزینه حدودی تعمیر سنسور (و یا تعویض) و همچنین تعویض دیافراگم دوربینهای EOS500 رو اینجا بگین و همچنین CANON S2IS
سلام
امروز یکی از دوستام دوربین Nikon P80 رو برام آورده بود ، هر کاری میکردیم(به غیر از فشردن دکمه پاور کاری نمی کردیم!) روشن نمیشد ، میگفت تا امروز صبح درست بوده بعد روشن کرده ازش تاریخ خواسته بعد از خاموش شدن دیگه روشن نشده ، باطریشم تست شده سالمه ، اگر راهی بفرمائید ممنون میشم وگرنه که باید بفرستیمش برای شما.در ضمن گارانتی هم داشته که دو ماهه که تموم شده.
منظورم پرده شاتر بود . هزینه سنسورو هم نگفتید.
من یک دوربین یاشیکا فیلمی قدیمی FX3 دارم. که سالهاست استفاده نشده است. چند وقتی است که می خواهم از آن استفاده کنم. ولی وفتی که چک کردم دیدم که لنز آن دیافراگمش بسیاد کند باز وبسته میشود.
می خواستم ببینم که احتمالا مشکل از کجا می تواند باشد. دوربین مطمئن هستم که سالم بوده و عکس های خوبی می گرفته. روی فیلم هنوز تست نکردم.
اگر ممکن هست یک برآورد از هزینه هم اگر مقدور بود بدهید متشکر می شوم.
دوست عزیزم پوزش مرا بابت تاخیر ارسال پاسخ بپذیرید
نمی دونم منظور شما از تعویض دیافراگم و یا تعمیر سنسور یعنی چی خواهش می کنم توضیح بیشتری بدهید
ولی در مورد تعویض سنسور مستلزم نصب نرم افزار به خصوص است وخیلی باید دقت شود (دوربینهای D SLR) قیمت تعویض کامل سنسور 1200000ریال است .
در رابطه با دوربین کانن S2IS راه اندازی قسمت شاتر 380000ریال می باشد ومدت تحویل 48 ساعت می باشد
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین