درود
میشه در مورد آپدیت fuji hs10 منو راهنمایی بفرمایید!
با تشکر
درود
میشه در مورد آپدیت fuji hs10 منو راهنمایی بفرمایید!
با تشکر
سلام
به تازگی یک لنز 55-250 کانن خریدم . اما وقتی لرزشگیر لنز روشن است کلید شاتر را که فشار میدم صدای تق کوچکی از داخل لنز به گوش میرسه . که ذهنم رو مشغول کرده . میخواستم بپرسم این صدا طبیعیست یا لرزشگیر لنز مشکلی دارد؟؟ ممنونم
CANON60D&TAMRON180MM&55-250IS
سلام.وقتتون بخیر
من امروز هنگام عکسبرداری با error 20 مواجه شدم دوربینم هم 5d mark II هست.دوربین رو خاموش روشن کردم.باطریشم برای 20 دقیقه خارج کردم اما متاسفانه مشکل حل نشد.ممنون میشم راهنمایی کنید
طاها عظیمیThe Devil is in the Details
دوست عزیزم
پوزش مرابابت تاخیر ارسال پاسخ بپذیزید
اخطار 20 در دوربینهای کانن 5D MARKII مواردی بسیار دارد که باید بوسیله نرم افزار خصوصی کانن دیده شود خوشحال میشوم دستگاه شما را رویت وبوسیله نرم افزار به شما اعلام وضیعت کنم
ولی چیزی که مشخص است ودر دوربنهای کانن 5D MARKIIدیده شده است اخطار ERRO 20 با دیتیل 233و یا 122در نرم افزار است که خرابی قسمت SQ BAUS UNIT
وعدم هماهنگی بین عملیات بازوبسته شدن پرده شاتر وپایین امدن میرو (اینه )دوربین شما است .می توان نتیجه گرفت که قسمت میروباکس دوربین شما دچار مشکل شده است .این اشکال جزو مواردی شایع در سری5DMARKII است
لطفا اعلام فرمایید ایا دوربین شما گارانتی وبیمه ایده ال را دارد یا خیر
این اشکال جزو موارد گارانتی می باشد حتی اگر بیمه نداشته باشید به شرطی که تعداد شاتر بالاتر از تعداد معرفی شده از طرف شرکت نباشد ودر ضمن لازم به ذکر است قطعه تعویضی جزو موارد اصلاح شده از طرف کانن می باشد (ضعف در میروباکس و SQ BAUS UNIT) وامکان بوجود امدن این اشکال در اینده غیر ممکن است
با تشکر منتظر اعلام وضیعت گارانتی وبیمه هستم
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین
سلام من یک لنز سیگما 120-400 خریدم که متاسفانه موقع فوکوس کردن نقطه اصلی فوکوس جلوتر(بعد از شئی فوکوس شده) از اونی قرار میگیره که با دوربین فوکوس میکنم. آیا این مشکل قابل حل است؟
اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.