کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
با سلام خدمت آقای قاسمی
روی عکسهای من 2-3 نقطه به اندازه یک مجتمع(به گفته آقای فرهاد نجاتی) دیده میشه.توی liveview هم بعضی اوقات هست بعضی اوقات نیست.توی عکسهم هم خیلی کم پیش میاد که دیده نشه.مشکل چی میتونه باشه؟
من هنوز گارانتی دارم,آیا رفع این موضوع برام مبلغی برمیداره ؟
مجید اسماعیلی
Canon EOS 40D / EF-s 15-85 IS USM / EF-S 18-55 IS / EF-S 55-250 IS/ Speedlite 430EX II / LowPro 200AW
سلام
دوربینم 550d است
یه رم 8 گیگ کلاس 4 روش انداختم
دیشب داشنم فیلمبرداری میکردم با فرمت اچ دی بعد از 12 ثانیه خود به خود فیلمبرداری متوقف شد. یک بار دیگه امتحان کردم باز هم همین اتفاق افتاد.
فرمت رو به فول اچ دی تغییر دادم درست شد. باز با فرمت اچ دی فیلمبرداری کردم درست شده بود.
میخواستم بدونم که دلیل اینکه فیلمبرداری متوقف میشد چی بود.
لازم به ذکر است که حدود 3/5 گیگ حافظه خالی داشتم.
با تشکر
سلام
سوالي داشتم كه در تاپيك مربوط به دوربينم مطرح كردم و در نهايت محبت و راهنمايي دوستان به جوابي نرسيدم. اين بود كه اين سوال رو اينجا كپي ميكنم و ممنون ميشم اگر راهنماييم كنيد.
سلام
يك سوالي مدتهاست ذهن من رو به خودش مشغول كرده كه هر چي تو دفترچه اين دوربين (Canon 450D) گشتم به جواب نرسيدم.
سرعت عكاسي پياپي اين دوربين 3.5 فريم بر ثانيه اعلام شده اما من هر چي امتحان كردم به اين عدد نميرسم. كلا دو عكس پياپي و عكس سوم با مكث و عكسهاي بعدي هم همينطور ثبت ميشن. نويز ريداكشن رو غير فعال كردم (هر دو حالت رو) و روي دو مموري با كلاسهاي 4 و 10 هم امتحان كردم اما باز نتيجه اي حاصل نشد. آيا تنظيم خاصي براي رسيدن به اين سرعت عكاسي پياپي وجود داره (مثل كم كردم رزولوشن عكس) يا نه. ممنون ميشم دوستاني كه تجربه دارند راهنمايي كنن.
سلام
مثل اینکه اساتید قابل نمیدونن جواب سئوال اینجانب رو بدن
در مورد سئوالی که تو پست 307 کردم . این اتفاق باز هم افتاد ولی این دفعه مدت بیشتری فیلمبرداری کردم (حدود 3/30 دقیقه)
این مطلب خیلی برام مهمه لطفا زودتر راهنمایی کنید. خودم فکر میکنم که مشکل از RAM هست . یعنی سرعت رم کمه و از پردازش فیلم جا میمونه ولی خوشحال میشم اساتید راهنمایی کنن و یک بنده خدا رو از نگرانی در بیارن. لطف کنید اگه مشکل از رم بود راهنمایی کنید که چه نوع رمی با چه کلاسی بگیرم که این مشکل دیگه پیش نیاد.
باز هم متشکرم از راهنمایی هاتون !!!
مشکل از کارت شما است.که سرعت مناسبی ندارد و بعد از اینکه بافر دوربین پر می شود نمی تواند فیلم را بر روی کارت انتقال دهد.
از یک مموری با سرعت نوشتن و خواندن سریع تر استفاده کنید.
وقتی از فول اچ دی به فرمت اچ دی انتقال می دهید می تواند اطلاعات را منتقل کند.
اگر در گوشه تصویر دیده باشید یک مستطیل سمت راست تصویر میزان بافر باقی مانده را نمایش می دهد که بعد از چند ثانیه شروع به پر شدن خواهد شد.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson