فرهاد جان دست شما درد نکنه :biggrin:
بله. تنظیمات را همان اول Reset کردم. البته تا آنجا که میدانم هنگام قفل آینه شاتر باز نمیشود، اما من حتی عکس گرفته شده را هم میتوانستم در بخش Playback ببینم :confused:
حتی تمام مواردی که میتوانست به این موضوع مربوط باشد را هم (مثل Exposure Delay و ...) در هر دو حالت قرار دادم و افاقه نکرد. البته همونطور که 10 دقیقه بعد از پستم نوشتم، فعلا مشکلی ندارم. اما دوست دارم بدانم باید نگران این مسئله باشم یا خیر.
آرش شاهکار
با سلام.
خیلی جالبه! یه بنده خدایی در فروشگاه ... آمده بود برای خرید 50D. صحبت باز شد و کاشف به عمل اومد که 40D داشته و پایه آینه اش شکسته!
خلاصه اون بنده خدا دقیقا به مشکل شما خورده بود. میگفت مدتی آینه بر نمیگشت، باید یک شات میزدم تا برگرده و بعد از مدتی یکی از پایه های آینه از محل اتصال شکست!!
مراقب باشید.:cool:
سلام
مدتی پیش دوربین دی 70 اس من آینه اش بالا رفت و گفت دیگه پایین نمی ایم هرچی هم سعی و تلاش کردیم بیهوده بود خلاصه جهت تعمیر با خودم به تهران اوردمش .در تهران خودبخود دوباره درست شد و چندین شاتی درست کارکرد اما دوباره چندباری گیر کرد و درست شد .بردم تعمیر گاه نیکونگرش دو سه روزه درستش کردن و تحویل دادند والحمدلله دوباره داره تو آتلیه درست کار می کنه.
جناب شاهکار فکر کنم بهتر است دوربین را به تعمیر گاه ارسال کنید گارانتی هم که دارد دیگر نباید نگران باشید.
پایدار باشید
یا حق
اسدالله مداح
در مورد این مشکل پایین نیامدن آینه و توضیحات چند پست پیش باید یادآوری کنم که اصلا دوربین D90 مکانیزم قفل آینه ندارد . مگر درحالت پاک کردن سنسور پس این مشکل حالا هرچی بوده و الان رفع شده مربوط به تنظیمات منو دوربین نیست . من پیشنهاد میکنم به تعمیرگاه مرکزی نشان دهید . یا جناب قاسمی هم در این تاپیک نظر کارشناسی خودشان را در این مورد بگویند .
فوتوبلاگ http://500px.com/ChristMelikianمجله رایگان عکاسی من https://flipboard.com/section/meliki...ne-cuts-bacQkF
خیلی خوشحال میشوم اگر جناب قاسمی نظر کارشناسی خودشون را بفرمایند. راستش 3 ماه بیشتر نیست که خریدمش و همونطور که گفتم کارکردش هم بسیار کم بوده. از طرف دیگر در حال حاضر هم مشکلی ندارد و چون در مشهد هستم احتمالا فرستادن به تعمیرگاه مرکزی هم دردسرهای خودش را دارد. شاید بهتر باشد همین الان دوربین را به تعمیرگاه بفرستم (نمیدونم سالم بودن دوربین در حال حاضر چقدر روی پروسه برگرداندن به فروشگاه و فرستادن به تعمیرگاه تاثیرگذار هست) و شاید هم سری را که درد نمیکند بهتر باشد فعلا دستمال نبندم مگر اینکه در آینده دوباره چنین مشکلی پیش بیاید.
منتظر راهنمایی های ارزشمند بخش تعمیرات هستم و پیشاپیش از توجهشان ممنونم.
آرش شاهکار
دوست عزیزم اقای ابراهیمی
با عرض سلام وپوزش بسیار در تاخیرارسال پاسخ
متاسف از بابت اینکه نتوانستم بعلت شرکت در دوره اموزشی دوربین جواب شما را فوری بدهم
بله اشکال در قسمت سی سی دی می باشد
هزینه 35000تومان می باشد
لطفا دقیقا مدل دوربین را اعلام فرمایید در سری کانن ا 90وجود ندارد
بخش خدمات canon
www.tamir.ir
دوست عزیزم arash1988
با عرض سلام وپوزش بسیار در تاخیرارسال پاسخ
متاسف از بابت اینکه نتوانستم بعلت شرکت در دوره اموزشی دوربین جواب شمار را فوری بدهم
ایا دوربین شما اخطار erroمی زند یا خیر
ایا این اتفاق در موقعی انجام می شود که لنر به دوربین بسته شده است
چنانجه این موارد نباشد احنمالا قسمت mirroفعال است به داخل منو رفته وسیستم را ریست کنید
منتظر پاسخ شما هستم
بخش فنی NIKON
ویرایش توسط farhad44 : Friday 18 December 2009 در ساعت 21:18 دلیل: اضافه نمودن نقل قول