جناب آقای قاسمی
با سلام لنز من Sigma 120-400mm f/4-5.6 OS HSMمشکل بک فوکوس دارد. آیا شما میتوانید تعمیرش کنید؟ منتظر جوابم
جناب آقای قاسمی
با سلام لنز من Sigma 120-400mm f/4-5.6 OS HSMمشکل بک فوکوس دارد. آیا شما میتوانید تعمیرش کنید؟ منتظر جوابم
جناب آقای قاسمی سلام
ببخشید من یک دوربین فیلمی سونی مدل DCR-HC26E دارم تاچ اسکرین آن نمایش میده وفیلم برداری هم میکنه ولی تاچ انجام نمیده
آیا در تعمیرگاه مرکزی این نوع دوربین ها را تعمیر می کنند یا خیر ؟
با سلام جناب آقای قاسمی
من 60D دارم که قسمت دستگیره چرمی آن شل شده یعنی چسب زیر چرم آن دوربین را یکساله دارم استفاده انچنانی هم نداشتم .
حالا باید چکار کنم . خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید
با تشکر فراوان
دوست عزیزم با سلام وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
ایا مطمین هستید که در لنز شما بک فوکس است -؟
ایا از دوربین خود مطمین هستید
در بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین وشرکت ایده ال دوربین کلیه عملیات تنظیم بک فوکس وقسمت فرانت فوکس توسط نرم افزار انجام میشود
خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از دو مراکز خدماتی مراجعه تا نسبت به رفع اشکال اقدام شود
منتظر پاسخ شما هستم
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین
احسان جان با سلام وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
تنها تعمیرگاه رسمی فوجی فیلم در ایران تعمیرگاه مرکزی دوربین در تهران است وهیچ نماینده دیگری اجازه فعالیت تعمیراتی ندارد
خواهشمندم در اولین فرصت دوربین خود را به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین ارسال تا نسبت به راه اندازی کامل اقدام شود
دوست عزیز هزینه تعمیر پس از بازدید به شما اعلام خواهد شد
دوست عزیزم ملک
قطعه فوکس اسکرین فوق العاده حساس واسیب پذیر است خواهشمندم از دست زدن وتمیز کردن ان جدا خوداری کنید
چنانچه تصمیمی جهت تعویض گرفته اید خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از مراکز خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین ویا ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به تعویض و یا اقدامات دیگر اقدام شود
در رابطه با سوال شما مطمین نیستم خواهش میکنم مدل که مد نظر شما جهت جابجایی است را اعلام کنید تا بتوانم دقیقتر اعلام وضیعت کنم
با سلام وتشکر از شما دوست عزیز
بله در مراکز خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین و ایده ال دوربین تعمیرات کلیه دوربینهای فیلمبرداری نیز انجام میشود
هزینه تعویض تاچ برای شما عضو محترم سایت عکاسی 320000ریال میباشد
موعد تحویل 48 ساعت میباشد
با سلام وتشکر از شما دوست عزیز
متاسفانه اشکال اعلام شده جزو موارد رایج در دوربینهای سری 60دی -550دی -7دی -600دی می باشد
چنانچه دوربین شما دارای بیمه وگارانتی ایده ال است کلیه چرمها دوربین جزو خدمات رایگان تعویض میشود
خواهشمندم شماره سریال دوربین خود را پیام خصوصی نمایید
منتظر پاسخ شما هستم