رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام.
چند روز پیش برای برای چک آپ دوربینم و بر طرف کردن چند مورد جزئی ،به تعمیرگاه مرکزی دوربین مراجعه کردم و افتخار آشنایی با جناب قاسمی رو از نزدیک داشتم.واقعا از حسن رفتار و برخورد دوستانه کارمندان علی الخصوص جناب قاسمی عزیز لذت بردم و ازشون صمیمانه تشکر میکنم.
از دست اندرکاران سایت عکاسی هم بدلیل اینکه این امکان رو برای اعضای سایت بر آورده کردند سپاسگذارم.
با سلام خدمت جناب قاسمی عزیز
من یک لنز 75-300 کانن دارم اف 4-5.6 دهانه 58 ... موتور فوکوس مشکل پیدا کرده و اینکه فوکوس نمیکنه به صورت اتوماتیک.. و باید روی دستی بگذارم... میخواستم بدونم هزینه درست کردنش چقدر میشه حدودا و کجا باید برسیم خدمتتون... ممنون
با سلام خدمت آقای قاسمی عزیز
من در شرکتی مشغول به کار هستم و این شرکت 1 عدد دوربین کنون 450D و 2 عدد لنز با مشخصات 300-75 و 85-17 می باشد می خواهند سرویس کامل بشه چون خیلی گرد و خاک به داخل دوربین و لنز رفته.ایا شما قبول زحمت می کنید؟و اگر سرویس کامل بشن حدود هزینه چقدر میشه؟
پیشاپیش از زحمات شما سپاسگذارم
شهرام خانی
تشكر و قدرداني از شخص جناب آقاي قاسمي و كليه كارمندان تعميرگاه مركزي دوربين
بنده با توجه به اينكه توجهات و پيگيري هاي متعهدانه جناب آقاي قاسمي را در اين سايت ديده بودم، براي تعمير يكي از دوربين كامپكت قديميم به تعميرگاه مركزي مراجعه كردم. كليه كارها با كيفيت و قيمت مناسب، برخورد محترمانه و در كوتاه ترين مدت انجام شد و با توجه به عضويت من در سايت عكاسي شرايط ويژه اي نيز اعمال گرديد. با ديدن نحوه عالي ارائه خدمات توسط تعميرگاه مركزي دوربين و شخص آقاي قاسمي (كه در ايران بي نظير است) دوربين جديدم را ( Canon EOS 60D+ EF-S 18-55 f/3.5-5.6 IS ) فقط و فقط با گارانتي ايدهآل كه از پشتيباني تعميرگاه مركزي برخوردار است خريداري كردم و قطعاً تجهيزات و دوربين هاي آينده خودم را نيز با همين شرايط خريداري خواهم كرد و به تمام دوستان و آشنايانم هم همين توصيه را خواهم نمود.
سلام آقای قاسمی آیا شما میتوانید بک فوکوس لنز سیگما را برطرف کنید؟ ممنون میشوم این مسئله داره منو میکشه. همه زحماتمو هدر میده و نمیدونم با این لنز چکار کنم.
جناب آقای قاسمی
با سلام دو سوال از خدمتتان دارم:
1- من یک هفته پیش یک 60D و یک لنز 18-55 با گارانتی ایده آل و بیمه خریدم. آیا باید شماره سریال دوربین و لنز را به ایده آل ارسال کنم یا نیازی نیست؟
2- امروز یک لنز 55-250 با گارانتی ایده آل خریدم. وقتی به منزل رسیدم متوجه شدم فروشنده نسخه دفتر نمایندگی کارت گارانتی را هم به من داده. باید آن را چه کنم؟ ضمناً فراموش کردم لنز را بیمه کنم. برای بیمه باید چه کنم؟
سپاس