سلام جناب قاسمی عزیز
دوربین بنده D7000 وقتی با سویچ manual /Auto روی بدنه فکوس رو تغییر میدم واز منوال به اتومات میرم همچنان منوال فکوس هستش و باید چندبار باهاش بازی کنم تا اتو فکوس ظاهرا درگیر بشه ...
راه حل چیست ؟
سپاسگزارم
عزیزی
سلام جناب قاسمی عزیز
دوربین بنده D7000 وقتی با سویچ manual /Auto روی بدنه فکوس رو تغییر میدم واز منوال به اتومات میرم همچنان منوال فکوس هستش و باید چندبار باهاش بازی کنم تا اتو فکوس ظاهرا درگیر بشه ...
راه حل چیست ؟
سپاسگزارم
عزیزی
با سلام.
من به تازگي يك دوربين كنون (550D (kiss X4 خريداري كردهام. در بعضي از عكسهايي كه در شب و با سرعت شاتر پايين گرفتهام لكههاي بنفش يا آبي در تصوير ديده ميشود. آيا اين موضوع طبيعي است و مثلا بخاطر نوع نورهاي موجود در تصوير است يا سنسور مشكلي دارد؟
نمونهاي از اين عكسها در تصوير زير موجود است. در عكسهاي روز و يا عكسهاي شب كه نور مستقيم در تصوير وجود ندارد اين لكهها مشاهده نميشود.
فایل پیوست 18457
لطفا راهنمايي بفرماييد.
ممنون
ویرایش توسط a.ebrahimi : Monday 7 November 2011 در ساعت 20:31
با سلام
دوربین 600D canon دارم ، روی عکس هایی که میگیرم یک نقطه قرمز رنگ وجود داره ،
به نظر شما علت چی میتونه باشه؟
با تشکر
سیامک حاجی محمودی
My Photo Blog
سلام لنز 15-85 گرفتم
محافظ uv جذب شده و اصلا باز نمیشه؟
فکر کنم دور حلقوی لنز شکسته وباعث قفل شدن شده تا حدودی هم مطمئنم
بافرستادن به گارانتی امکان تعویض هست؟ یا فرانشیز باید بدم؟
7d-15-85mm/50mm f/1.8
دوباره سلام
از راهنمایی شما ممنونم
منظورتون اینه که نیازی به باز کردن دوربین نیست و با اپدیت نرم افزار مشکل پیکسل سوخته حل میشه؟
آقای قاسمی چون کار من عجله ای بود زنگ زدم باهاتون حرف بزنم گفتند که نمیتونم و به خانم اسلامی وصل کردن من با ایشون هماهنگ کردم و دوربین رو با تی پاکس فرستادم و فردا یعنی چهارشنبه در تعمیرگاه خواهد بود ممنون می شم رسیدگی بکنید و هرچه زودتر حل بشه ممنون خواهم شد.
و یک سوال دیگه : هود لنز 55-250 کانن رو دارید شما ؟ من از جایی پیدا نکردم هود های متفرقه هستند که بی تاثیرن کاملا