سلام اقای قاسمی دوربین 7d من چند وقت که ارور 30 می ده چیکار باید یکنم امکانش هست راهنمایی کنید و درصورتی که نیاز به تعمیر داره امکانش حدود مبلغ هزینه تعمیر اعلام کنید
با تشکر
سلام اقای قاسمی دوربین 7d من چند وقت که ارور 30 می ده چیکار باید یکنم امکانش هست راهنمایی کنید و درصورتی که نیاز به تعمیر داره امکانش حدود مبلغ هزینه تعمیر اعلام کنید
با تشکر
رئوف رضایی
http://fotoir.blogfa.com
سلام خسته نباشین
من چنتا سوال دارم ممنون میشم زودتر جوابمو بدین
دوربینم گارانتی ایدعال و 3 ماه خریدم 60d canon lens 15-85
1 همزمان با فکوس کردن کادرمم عقب جلو میشه
2 من میخوام دوربینو بیمه کنم ایا هنوز امکانش هست
3 این مشکلرو چقدر زمان میبره تا درست کنن
واقعا ممنونم یه همیچین جایی هست که بهمون جواب میدن همچین چیزی تو کشور ما نادره
سلام
لنز Nikon 300 f:4 برای رفع مشگل نرم افزاری به گفته همکارتون جناب عمارتی قراره به شما ارجاع بدهند ، بدستتون رسیده ؟
بیش از7 ماه هست که دارند روش کار می کنند و تقریبا هر هفته با ایشان در تماس هستم که جواب های تکراری می گیرم
ممنون میشم بفرمایید قابل تعمیر هست یا خیر ؟
متشکرم
سلام . یه سول داشتم. تعمیرگاه مرکزی معمولا دوربین رو بعد از چه مدتی تعمیر میکنه ؟ من حدود یک هفته هست دوربین رسیده دستتون ولی هنوز خبری نیست.
سلام جناب اقای قاسمی دوربین 7دی رو که مشکل ارور 30 داشت اوردم تحویل دادم (شماره قبض 186394)ممنون میشم که درصورت مشخص شدن مشکب مبلغ تعمیر رو بهم اعلام کنید پیشاپیش از زحمتتون متشکرم
رئوف رضایی
http://fotoir.blogfa.com
سلام
خسته نباشید یه دوربین D5100+18-105 دارم که دوربین بیمه اش فکر کنم تموم شده و لنزم بیمه نداشته من الان اهوازم و نه بیمه و گارانتی همراهمه و نه جعبه میخواستم ببینم با این شرایط اینجا امکان بیمه هستش و اینکه با توجه به اینکه قیمت این مجموعه از زمان خرید بیشتر شده با چه هزینه ای بیمه میشه
باید ببرم همین تعمیرگاه مرکزی توی خیابان شریعتی اهواز؟
ممنونم
d5100+18-105 nikon+sb800+190xprob+804rc2
دوست عزیز علیرضا
امیدوارم شما و تمام دوستان عزیز سایت محترم عکاسی من بخاطر تاخیر ارسال پاسخ (علت شرکت در کلاسهای اموزشی )من ببخشید
بله در بخش تعمیرگاه مرکزی دوربین و شرکت ایده ال دوربین Modify سنسور انجام میشود
خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین و یا شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به این امر اقدام شود
هزینه برای اعضای محترم سایت عکاسی 480000 ریال و مدت تحویل 24 ساعت است
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
سلام جناب قاسمی عزیز
دلمان برایتان تنگ شده بود.
1- از فوکوسینگ اسکرین سفارش داده شده خبری دارید؟
2- من دوربین 60D با گارامنی ایده آل دارم به نظرم با لنز 105mm سیگما مشکل فرانت فوکوس و با 55-250 کمی بک فوکوس دارد ضمناً می خواستم دوربین تمیزکاری و General Service شود. چه زمانی بیایم خدمتتان؟
ارادتمند
دوست عزیزم امین
سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
1-اخطار 02 در دوربینهای سری eosمربوط به خرابی کارت خوان است و احتمالا پین های کارت خوان دچار مشکل شده است .البته در نرم افزار خصوصی کانن میتوان به صراحت اعلام وضیعت شود
2- بله با نصب برنامه خصوصی نرم افزار این امکان وجود دارد کلیه دیت های دوربین شما به حالت روز اول در بیاید
خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین و یا شرکتایده ال مراجعه تا نسبت به رفع اشکال اقدام فوری شود
در ضمن خواهشمندم حتما اعلام فرمایید از اعضای سایت محترم عکاسی هستید
با تشکربخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین