همانطور که مستحضرید سایت وان ایکس هم تم هفتگی داره میتونیم از موضوعاتی که در اون سایت به عنوان تم هفته مطرح شده و یا خواهد شد رو موضوع مسابقه در نظر بگیریم . پیشنهاد چهارم جناب KIAVASH هم قابل تامله.
همانطور که مستحضرید سایت وان ایکس هم تم هفتگی داره میتونیم از موضوعاتی که در اون سایت به عنوان تم هفته مطرح شده و یا خواهد شد رو موضوع مسابقه در نظر بگیریم . پیشنهاد چهارم جناب KIAVASH هم قابل تامله.
هادی . م
عکس هفته رو تعطیل کردید آیا؟؟؟؟؟ما اعتراض داریم
در موضوع قبلی که پرتره سیاه و سفید بود عکس من بعنوان منتخب کاربران و داوران انتخاب شد و در صفحه فیسبوک هم عکس منتشر شد ولیکن در انجا فقط عنوان شده که عکس منتخب کاربران و عکسی رو که به عنوان شایسته تقدیر انتخاب شده بود بعنوان عکس منتخب داوران معرفی کرده بودند
موفق باشید
اشتباه از بنده بود كه به عناوين دقت نكرده بودم
ضمن پوزش از برگزيدگان، آن مطلب فيس بوك اصلاح مي شود
از مدیران و اعضای محترم داوران خواهش میکنم در صورت امکان با اضافه کردن توصیه و یا حتی قانون جدیدی دوستانی که در مسابقه شرکت میکنند رو تشویق کنید که در ذیل عکسشون توضیحاتی در مورد عکس و حتما لیست تجهیزات از قبیل لنز و دوربین و فیلتر و تنظیمات رو اشاره کنند و یا حتی الامکان اگزیف رو پاک نکنند.
هدفم از این خواهش افزودن جنبه آموزشی به بخش عکس هفته است.
با تشکر
instagram: niazch
من صفحه ي فيس بوك سايت رو نميتونم پيدا كنم متاسفانه...ممكنه كمكم كنيد لطفا؟؟
خدمت شما:
https://www.facebook.com/akkasee
اثر زمان در تعداد تشکر نقش غیرقابل انکاری دارد، البته میتوان با روشهای اماری اثر زمان را کنترل کرد ولی کار را پیچیده می کند و همزمان دقیق نخواهد بود. بهترین راه کنترل اثر زمان، انتشار هم زمان تمام عکسها خواهد بود.
سلام خدمت بزرگواران
اگر لطف کنید مثل قبل در هیمن سایت هم نتایج را اعلام بفرمايید ممنون میشم.
فیس بوک ایده خوبیه اما نه مثلا برای کسی مثل من که در فیس بوک فعالیت ندارم.
شاد باشید و سلامت
میم مطهروقتی میشود دنیایی را در نگاهی گنجاند . . .