من با همزمان گذاشتن عکسها مخالفم چون تاپیک در یک خاموشی یک هفته ای - دو هفته ای قرار می گیره که گاها دوستان مجبور می شن از کلمه ی معروف UP استفاده کنند ولی در روال سابق عکسها بعد از به تایید رسیدن بلافاصله گذاشته می شدند و تاپیک همیشه فعال و Up بود. ضمن اینکه همانطور که دوستمون هم فرمودند از کارهای دیگران ایده هم میشه گرفت. همچنین دوستان تازه وارد هم بی اطلاع از روند کار نمی مانند.
امید بنی اسدی"Silence, and Deeper silence, When crickets hesitate"
از یک طرف صحبت شما متین اما طرف دیگه تصور بفرمائید افرادی که میخواهند رای بدهند هر فعه روزی چند بار نمیایند ریفرش کنند که ببیند چه عکس تازه اومده. بر اساس چند تا عکسی که هست قضاوت میکنند. اما وقتی که همه عکسها در معرض دید قرار بگیره٬ عکسهای قوی تر بهتر خودش را نشون میده و بیننده هم راحتر میتونه قضاوت کنه و تصمیم بگیره .
برای ایده گرفتن هم ٬ کافیه کلمه موضوع مطروحه را گوگل کنند تا چند صحفه عکس براشون بیاد . لزوما نباید از دوستان شرکت کننده ایده گرفته بشه .
شاد باشید و سلامت
میم مطهروقتی میشود دنیایی را در نگاهی گنجاند . . .
اتفاقا کسی که مشتاق بخش عکس هفته باشد مشکلی بابت ریفرش کردن صفحه ی مربوطه نخواهند داشت که هیچ، بلکه این اشتیاق در آن ها وجود دارد که ببیند چه کسی چه عکسی فرستاده، مثلا خود من وقتی مشتاق عکس های منظره باشم هر بار که این تاپیک آپ شود یا نشود ناخودآگاه این تاپیک را مشاهده می کنم اما وقتی برای مدتی تقریبا طولانی خبری از عکس جدید نباشد کم کم حضورم به آن تاپیک کمرنگ تر می شود.از یک طرف صحبت شما متین اما طرف دیگه تصور بفرمائید افرادی که میخواهند رای بدهند هر فعه روزی چند بار نمیایند ریفرش کنند که ببیند چه عکس تازه اومده. بر اساس چند تا عکسی که هست قضاوت میکنند. اما وقتی که همه عکسها در معرض دید قرار بگیره٬ عکسهای قوی تر بهتر خودش را نشون میده و بیننده هم راحتر میتونه قضاوت کنه و تصمیم بگیره .
برای ایده گرفتن هم ٬ کافیه کلمه موضوع مطروحه را گوگل کنند تا چند صحفه عکس براشون بیاد . لزوما نباید از دوستان شرکت کننده ایده گرفته بشه .
شاد باشید و سلامت
اتفاقا وقتی عکس ها یک به یک نمایش داده شود عکس های باکیفیت تری گذاشته خواهد شد، شما به روال دوره ی جدید و قدیم نگاهی بیاندازید کمتر شده است که در دوره ی جدید عکس منتخب داوران انتخاب شود و بیشترِ آنها شایسته ی تقدیر و منتخب کاربران بوده اند!
گاهی هم این ایده گرفتن از عکس های دوستان می تونه باعث ایجاد رقابتی (سالم!) برای گرفتن عکس هایی به مراتب بهتر شود.
مشکل، ایده پیدا کردن نیست! مشکل همزمان گذاشتنِ عکس ها هست که تاپیک را تقریبا پنهان کرده! همین!!من همچنان به عدالت در نمایش معتقدم.
برای رفع مشکلی که شما فرمودید و به حق هم هست. به نظرم بهتر است از نمونه های خوب موجود در اینترنت روزانه یا هر طور که برگزار کنندگان صلاح می دانند آپلود شود. هم تاپیک خالی نمی ماند، هم ایده می دهد.
اگر هدف عکس گرفتن است پس تعداد رای نمی تواند مهم باشد، عکس خوب را داوران منتخب می کنند،
رای بیشتر از جانب کاربران، نظر شخصی هر کاربر است.
من هم به عدالت معتقدم ولی به کمرنگ شدن عکس هفته هرگز.
به نظر من این تالار باید به نام خود پایبند باشد: «عکس هفته» !
کش یافتن زمان از یک یا دو هفته به یک ماه یا بیست روز می تواند بقول دوستمان باعث کمرنگ شدن این تالار شود.
قرار بر این بود که با رویکردی نو و شکلی تازه، عکسهای هفتگی برپا گردد تا بتوان مقایسه ای بین حالت جدید و حالت سابق، انجام داد و خوب و بدش را سنجید.
سنجش درست در این باره نیازمند یکسان بودن زمان در حالت قبلی و فعلی است.
نمی توان زمان را اینهمه کش داد و سرانجام به این نتیجه رسید که مثلاً پنهان ماندن عکسها حوصله را سر می برد و تالار را کمرنگ می کند!
تازه الان که عکسها تا روز آخر، پنهان می ماند، بهتر است که زمان را از گذشته هم کمتر کرد تا انتظار دیدن عکسها اینهمه به درازا نکشد و از اشتیاق دوستان نکاهد.
به نظر نمی رسد که تعیین وقت بیشتر، به مشارکت بیشتر و تاپیکهایی با عکسهای بیشتر انجامیده باشد!
وقت بیشتر، چه بسا باعث کمتر شدن شور و شوق هم بشود.
.
سلام
روشی که مدنظر بنده است برآیندی است از حالاتی که تابحال اتفاق افتاده که اگر پیچیدگیهایش به صورت نرم افزاری حل شود، به نظرم روش خوبی است.
در روش فعلی از روز یکم تا بیستم هر ماه زمان ارسال عکسهاست و از آغاز روز 21 تا 27 زمان نمایش عکسهای بی نام. پیشنهاد بنده این است که مهلت ارسال آثار همان 20 روز باشد، اما مدت نمایش برای هر اثر دقیقا یک هفته از زمان تأیید توسط داوران باشد و در این مدت کاربران نظر خود را با تشکر از عکس اعلام کنند و پس از یک هفته عکس با حفظ تشکرها پنهان شود تا پایان روز 27. بدین ترتیب حتی عکسی که در آخرین روز مهلت ارسال (روز بیستم) فرستاده شده نیز فرصت یک هفته ای برای نمایش خواهد داشت. بعد از پایان روز 27 هم طبق روال قبل عکسهای برتر نمایش داده میشوند. روال تأیید عکسها هم مثل حالت قبل یعنی با تأیید هیئت ژوری انجام پذیرد.
با این روش هم عدالت (تا حد قابل قبولی) در مورد مدت زمان نمایش و مکان عکس در صفحه نمایش عکسها رعایت میشود، هم عکسها به صورت بی نام هستند و هم تاپیک عکس هفته (یا ماه) همیشه بروز و با هیجان دنبال میشود. همچنین چون با هرچه نزدیکتر شدن به پایان زمان ارسال،معمولا تعداد عکس بیشتری ارسال میشود، با نزدیک شدن به پایان ماه، روند هیجان! و شور و شوق عکس هفته(یا ماه) هم سیر صعودی به خود میگیرد.
فقط می ماند دو مسأله :
اول اینکه این امکانِ مدت زمانِ نمایشِ دقیقِ یک هفته ای، اگر به صورت نرم افزاری ممکن نباشد کاری است دشوار و همراه با خطا که ممکن است در رعایت عدالت مشکل ایجاد کند.
دوم اینکه در مدت زمان یک هفته ی آخر (20-27) همچنان باید به روش up! تاپیک را بالا نگه داشت.
این روش به احتمال زیاد کاستی های دیگری هم دارد که منتظر نظر دیگر دوستان هستم که با چکش کاری این روش (یا اصلا رد آن) به روشی برتر برسیم.
باتشکر
اتفاقا در یکی دو هفته از هفته های پیشین جوایزی از طرف سایت عکاسی داده شده بود، فکر کنم چاپ رایگان از سایت عکاسی بود یکیش (دقیقا خاطرم نیست) ولی اسپانسر توی هر کاری خوبه!
زمان ارسال عکس: یک هفته
زمان نمایش عکس: یک هفته (تمام عکس ها با هم) ------ همزمان با نمایش عکسها، موضوع و تاپیک هفته ی بعد مشخص و ایجاد شود
عکس ها بی نام باشند
ضمن اینکه در صورت به حد نصاب نرسیدنِ عکسها، می توان موضوع را چند روز تمدید کرد
نقد برخی عکس های منتخب هم بر جذابیت تاپیک می افزاید
این مخلوطی از روند گذشته و کنونی هست
فکر کنم با این روند، عکاسان و داوران انرژی بیشتری صرف کنند و تاپیک هم از افسردگی دربیاد و عدالت هم برقرار باشد
اقاي حمزه اي يه پيشنهاد ديگه هم جسارتا داشتم,
موضوعات پيشنهادي يه همين روال ادامه بده يا حالا به محض پايان ٢٠ روز وتااعلام نتايج كه حدود ١٠ روز طول ميكشه تاپيك بعدي هم ايجاد شوديعني درروز ٢١ ام ، موضوع جديد ارسال شود.
اما درعوض اينكه ٣هفته طول ميكشه ، فك كنم بدنباشه اگه درپايان هرهفته ، از ميان عكسهاي ارسالي همان هفته درتاپيكهاي چندگانه عكسهاي مديريت شده ، در هر تاپيك عكس برتر انتخاب بشه. اينجوري روزهاي جمعه ازساعت مثلا ٢ بعدازظهر عكس هاي برتر هر تاپيك (پرتره ، منظره ، طبيعت ، اجتماعي و... ) اعلام وبعداز اخرين ارسال ان هفته كه نتايج رو اعلام ميكنه ، اپلودعكس براي هفته بعد اغاز بشه.
ممنون