سلام
همانطور که در مقررات عکس هفته هم آمده عکسها باید فاقد امضا، پاسپارتو یا نام عکاس باشد. باید حذف کنید.
در مورد مدت زمان در بین داوران هم بحث بود که همان دو هفته باشد یا یک ماه. در نهایت تصمیم بر یک ماه شد. هر کدام مزایا و معایبی دارد. به نظر شخص خودم یک ماه بهتر است. زمانی که دو هفته بود بیش از نود درصد دوستان عکس آرشیوی ارسال می کردند، به دلیل اینکه دو هفته زمان زیادی برای فکر کردن و عکاسی کردن یک موضوع با توجه به مشغله های ما نیست. هر چند در ماه هم ممکن است بعضی دوستان عکاسی نکنند اما حداقل مشکل کمبود زمان کمتر است. در مورد جذابیت هم من بر عکس فکر می کنم ماهی یک بار جذاب تر است. اصولا هر چیزی زیادش خسته کننده و یکنواخت می شود. وقتی که هفتگی یا دو هفته ای بود، موضوعات پشت سر هم می آمد و می رفت، بعضی هم عکسی ارسال می کردند و هفته بعد هم باز همین بود. باری به هر جهت اجرا میشد. اما به نظرم با افزایش زمان، تازگی و جذابیتش بیشتر می شود، زمان کلنجار رفتن با موضوع برای شرکت کنندگان بیشتر است، و حالا که نام عکاس مشخص نیست و زمان رونمایی هم در یک روز خاص است، جالبتر هم شده است. برای داوران هم دو هفته زمان کمی بود. با توجه به مشغله زیاد، بررسی همه عکسها، انتخاب موضوع جدید با مشکلاتی همراه بود. البته همانطور که عرض کردم بعضی از همکاران هم با دو هفته موافق هستند، در حال حاضر هم به طور آزمایشی ادامه می دهیم و با توجه به نظرات کاربران و تیم داوران و بررسی دقیق تر روال جدید، ممکن است زمان تغییر کند.سلام خدمت دوستان عزیز
این روال جدید عکس هفته خوب شده و عکس ها منصفانه و مساوی دیده می شوند . اما مدت یک ماه به نظر بنده خسته کننده می شود و از شور و نشاط و جذابیت بخش کم می کند. فکر کنم نهایتا همان دو هفته کافی باشد .
با تشکر
در مورد مشخص نبودن تعداد تشکر ها تا روز آخر، فکر نکنم از نظر فنی امکانش باشد.
ضمن تشکر از بیان نظرات دوستان، همچنان منتظر شنیدن انتقادها و پیشنهادهای باقی دوستان هم هستیم.