بین این ۲ مدل کدوم رو بگیرم بهتره ؟
canon 430 ex ii
Nissin Di866
تجربه با Nissin ندارم اصلا
866 مارک یک فلاش جالبی نیست.آمار خرابیش بالاست و بدون هیچ دلیلی دچار مشکل میشه.سر و صدای خیلی زیادی هم در حین زوم کردن داره.البته تریگر نوریش هم یک جاهایی به داد میرسه...اگر به قدرت بیشتر 866 نیاز ندارید حتما 430 رو تهیه بفرمایید.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
866 مارک دو به طرز محسوسی بهتره.کفشک فلزی داره.سر و صدای کمتری تولید میکنه و آمار خرابیش هم در حد مارک یک نیست.کلا فلاش مقاومتری است.ولی باز هم تی تی الی به خوبی 430 نداره.اگر این مورد براتون مهم نیست و زیاد در فضای بیرونی یا فضاهای داخلی با سقفهای بلند مثل تالار ها سالنها عکاسی میکنید 866 گزینه بهتریه.اما اگر استفاده معمولی دارید و به دنبال مقاومت بیشتر هستید 430 بهتره.این رو هم بگم 866 به خاطر نمایشگر رنگی فلاش پر مصرفی است.حتما باید بیشتر از یک دست باتری پرقدرت همراه خودتون داشته باشید.
اگر برای استفاده خودم قصد تهیه فلاش داشتم 866 رو میخریدم چون قدرت بیشتر برام مهمه.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام
یک سوال داشتم
فلاش 200e کنون اون طور که تو خود سایت کنون زده به همه ی eos ها میخوره.ولی میخوام مطمئن بشم که آیا روی همه ی eos ها مثل 60d یا 450D و .... هم کار میده؟
ttl داره و کنتاکت ها مشابه مدل هایی نظیر 430ex هست.اما مرددم.ممنون میشم اگر یکی از دوستان جواب قطعی به من بده.تا جایی که سرچ کردم مشکلی نبوده ولی میخوام مطمئن بشم
این لینک فلاش : http://www.usa.canon.com/cusa/suppor...Specifications
ویرایش توسط hossein137 : Wednesday 7 August 2013 در ساعت 01:45
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
به عنوان تنها فلاش یک عکاس من توصیه اش نمی کنم. به دلیل اینکه این فلاشها بیشتر برای دوربین های کوچکتر (مثلا سری G) طراحی می شوند و حیف است DSLR داشته باشید و فلاشی داشته باشید که مهمترین ویژگی فلاش یعنی tilt شدن سر در جهات مختلف را نداشته باشد. بیشترین استفاده از فلاش اکسترنال در حالت tilt است (Bouncing فلاش) که بتوانید نور را به سقف یا دیوار بتابانید و از نور غیر مستقیم استفاده کنید. ضمنا این فلاشها محدویت های دیگری هم دارند، مثلا Second Curtain ندارند و به عنوان فلاش مستر (و حتا به احتمال قوی Slave ) نمی توانید به صورت آف کمرا ازشون استفاده کنید و قدرت پرتاب (گاید نامبر) شان پایین است و ....
فرهاد حسيني