سلام ....یه سوال داشتم....واسه من که می خوام یه مدت تمرینی کار کنم ست فلش مارک answer و visicio خوبه؟....من این مارک رو نشنیده بودم حالا می خوام از کسی بخرمش....می شه راهنماییم کنین؟
ویرایش توسط الهه ق : Sunday 28 June 2015 در ساعت 15:16
سلام به همه دوستان
براي شروع پرتره گرافي در استوديوي خانگي مي خوام يه فلش 200 ژول بخرم و با توجه به محدوديت بودجه فعلا با يه منبع نور نورپردازي كنم. سوالي كه دارم اينه كه اگر مثلا از برند Mettle گرفتم و در آينده خواستم فلش ديگه اي اضافه كنم بايستي فلش هاي بعدي رو هم Mettle بگيرم؟ از بابت يكدست شدن نورها اين سوال رو مي پرسم. آيا بايد اين آينده نگري رو در انتخاب برند داشته باشم يا فرقي نميكنه و ميشه همزمان از چند فلاش با برندهاي مختلف استفاده كرد؟
ممنون
ببین اگر بتونی از 1 نوع فلش بگیری که بهتره ولی درکل خیلی حساس نباش اونقدر تغیر نمیکنه عکسها بعدا میتونی با فتو شاپ درست کنی اگرم متوجه نشی موقه روتوش خودت کلی تغیرات توی رنگ میدی
هر فلشی یه کالر تمپچری داری یکی 5600 یکی 5800 تغیر توی رنگ میده ککه اگر از ابزار های ادیت عکس استفاده میکنی خیلی مهم نیست ولی اگر خواستی یه مارک دیگه فلش بخری به کالر تمپچرش توجه کن که نزدیک به همون فلشی باشه که داری
سلام
من برای اتلیه پرتره میخوام فلش بخرم
فلش tc-400j از برند s&s چطوره؟ محیط 70 متره ولی خوب فاصله دار فلاشارو نمیخوام قرار بدم
در کل من نمیخوام خیلی هزینه کنم میخوام کیت فلش بخرم مدل گادوکس و اس اند اس هستند بیشتر
مدل اس اند اس چند شاخه و زیر شاخه داره vt داره tc داره smart داره n داره و ...
میخوام بدونم tc مد خوبیه؟ برای پرتره جواب میده؟
ویرایش
درود
این ست رو بخوام پیدا میشه ؟ + قیمت
Monolights , Siros Pro Kits - Broncolor
سلام، صبح بخير
اينكه خيلي جاها توي فروشگاه هاي اينترنتي نوشته ميشه فلاش چتري منظور چيه؟ نوع خاصي از فلاش استوديويي هست؟ كلا چند نوع فلاش استوديويي داريم؟
متشكر
سلام
بله .این فلاش هد به تازگی از سوی شرکت برونکالر معرفی شده با قدرتهای 400 ژول و 800 ژول ، دارای وای فای داخلی بوده وبه راحتی توسط موبایل یا تبلت قابل کنترل هست . قیمت کیت بسته به نوع قدرت ژول درخواستی متغییر . در حدود 14 میلیون تومان ناقابل . broncolor-siros-3-600x799.jpg
تلفن شرکت توزیع کننده در پیام خصوصی
سلام ، صبح بخير
تا اونجا كه بنده اطلاع دارم و ديدم تمام فلاشهاي استديويي در روي بدنه محلي براي نصب چتر رو دارند و احتمالا اطلاق " فلاش چتري" به اين دليل باشه و منظور ،نوع خاصي نيست.
در مورد سئوال دوم : به تعداد شركت هاي توليد كننده فلاش استوديويي و تنوع توليداتشون در جهت نيازهاي مختلف ،فلاش موجود هست كه در سايتهاي فروش اينترنتي قابل مشاهده ميباشد.
ارادتمند
غلامرضا فرخ نسب