سلام
آیا سیستم وایرلس فلاش های نیکون با سیستمی به جز یک فلاش مستر نیکون یا بدنه نیکون قابل تریگر شدن هست؟ (بدون رادیو) مثلاً با بدنه کنون یا پنتاکس یا فرستنده های مادون قرمز؟
حمید رضا مرادی
G12
سلام
فلاشهاي رايج نيكون به جز sb-23 يك light sensor دارند كه قابليت تريگ كردن نوري رو به شما ميدن.حالا اين نور ميتونه از فلاش هر بدنه اي مثل كنون يا پنتاكس ساطع بشه.در اين حالت البته ديگه از ttl خبري نيست.
ضمنا بايد preflash دوربينو بتونيد غير فعال كنيد.
در مورد sb800 و sb900 ظاهرا خاصيت preflash مانيتورينگ در اون ديده شده و كار راحت تره.
اميد وارم منظور سوالتونو متوجه شده باشم
ویرایش توسط Rouzbeh Ehsani : Tuesday 13 April 2010 در ساعت 10:43
سلام
سوال شما باعث شد كه من يه چرخي دوباره تو منوال هاي فلاشهاي نيكون بزنم و جمله اي كه در پست قبلي نوشتمو دقيقترش كنم:
فلاشهاي رايج نيكون مثل sb-900 ،sb-800،sb-600،sb-80Dx،sb-50Dx،sb-26 داراي يك light sensor جدا براي حالت remote wireless flash هستند كه قابليت تريگ كردن نوري رو به شما ميدن.
فلاشهاي sb-23 و sb-24 و sb-25 و sb-27 و sb-28، اين سنسور وايرلس رو ندارند متاسفانه :(
جالبه كه اين وسط sb-26 اين سنسورو داره :confused:
ممنون
من یک sb80DX الان دستمه مال یکی از دوستامه.
دفترچش رو از نت گیر آوردم و دارم باهاش ور می رم خیلی خوشم اومده ازش.
تو بعضی حالت ها فلاش سرخود PentaxK20D تریگرش می کنه. هنوز قانونی براش پیدا نکردم. اما یه چیز عجیب اینه که رو حالت پری فلاش هم تریگر میشه و پری فلاش رو به رسمیت نمیشناسه. پری فلاش پنتاکس هم اگر دیده باشید با فاصله است و خودش یک فلاش است.
از طرفی در حالت ریموت که می گذارم تریگر میشه اما سینک نیست و زود تر تریگر میشه یعنی نور فلاش رو تو ویزور می بینم اما نور ثبت نمیشه.
ولتاژ هات شوش چنده؟ البته من می بندم رو دوربین به نظرم زیر 8 باید باشه (فکر کنم جایی خوانده بودم).
فرستنده های مادون قرمز چی؟ تریگر می کنه یا نه؟
و یک سوال هم اینکه وقتی فلاش های نیکون ورودی pc دارد راحت تر نیست که از رادیو تریگرهایی که کابل pc می خوره استفاده کنیم تا رادیو تریگر کفشکی؟ از نظر تعادل و ... چون من امتحان کردم کفشک sb80DX خیلی راحت و شیک روی رابط چتری نصب می شود.
ویرایش توسط mreza1001 : Wednesday 14 April 2010 در ساعت 16:37
یکی از مسایل جالبی که در اولین روزهای ور رفتن با SB-800 به آن برخوردم، قابلیتهای روش SU-4 برای تریگر شدن نوری فلاش است. در حال حاضر که اکثر شاتهای آزمایشی را در این حالت زده ام فکر میکنم قابلیت بسیار بسیار مفیدی است که متاسفانه در SB-600 موجود نیست.
یک مشکل کمی عجیب در حالت SU-4، عدم سینک شدن فلاش با دوربین در قدرت 1/1 است. آیا دوستان دیگر هم به این مشکل برخورد کرده اند؟ و آیا راه حلی دارد؟ گرچه آنچنان مشکل زا و حیاتی نیست، اما اگر دوستانی که SB-900 دارند هم این موضوع را امتحان کنند و نتیجه را بگویند ممنون میشوم.
آرش شاهکار