گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
دیروز تو پاساژ حافظ یه دونه! SB700 دیدم... با قیمت وحشتناک ۴۹۰ تومن! با اینکه قصد خرید داشتم، طوری شوک شدم که نتونستم چونه بزنم و اومدم بیرون!!!
البته فرصت نشد به اون جایی که جناب صفرزاده معرفی کرده بودن (تو ناصرخسرو) هم سر بزنم... امیدوارم اونجا اوضاع بهتر باشه :)
سلام
دوستان کسی جزوه آموزشی در رابطه با "مفاهیم و چگونگی کاکرد فلاش " به زبان شیرین پارسی داره؟
ممنون میشم اگر دارید پبام خصوصی بدید تا ایمیل بدم و زحمتش رو بکشید
اگه بخوایم با اصطلاحات و لغاتی که در زمینه ی فلاش به کار می برید آشنا بشیم باید از کجا با اونا آشنا بشیم؟
نحوه ی استفاده از فلاش در حالت های مختلف رو چطور؟ اونو باید از کجا یاد بگیریم؟
اگر منبع خاصی در نظر دارید لطفا معرفی کنید.
احمد پیروز
Nikon D300 + MB-D10 + 16-85 VR + 70-200 VRII + Lowepro Pro Runner 300 AW + Slik PRO 400DX + Slik SH-705E
سلام
دوستان به نظر شما برای d3100 چه فلاشی بگیرم خوبه کاربردم هم عمومی و در نهایت برای پرتره میخوام استفاده کنم و کمی در محیط کارگاهی
درود
شخصا عقیده دارم ، داشتن چند عدد فلاش ( چند منبع نور از جهات مختلف امکان چیدن پلان های نور مختلف را خواهد داد)
بسیار کارا تر از یک منبع ، اما قوی تر و گرانتر است
شخصا دو عدد Sb600 را به یک عدد Sb900 ترجیح میدهم.
اما از آنجایی که دوربین فعلی شما D3100 است و سیستم CLS ندارد( مثل D3000 و D5000 و D5100 )
پس بهتر است یکی از سه فلاش Sb700 Sb800 Sb900 بخاطر داشتن مود SU4 که به شما اجازه میدهد تا برد 40 متر با همین دوربین خود بصورت وایرلس بدون احتیاج به وسیله دیگری بکار ادامه دهید. البته کنترل قدرت از روی خود فلاش ها و به صورت دستی خواهد بود
و این سه فلاش خود را با فلاش سر دوربینتان سینک میکنند.
موفق باشید
انوش