سلام
شاید دوستانی که با دوربین های فیلمی کار می کردند یک مدل معروف از فلاش های متز را به خاطر داشته باشند.
Metz 40 همون که ابعاد مستطیل تخت داره و معمولا تو ایران رنگ کرمش موجود بود و با برق شارژ میشد هدش کوچیک بود و زانو هم میشد پایه نصبش هم 90 درجه میچرخید کسی فهمید منظورم کدوماست؟
هر چی گشتم تو نت عکسشو نتونستم پیدا کنم. قبلا با این فلاش روی نگاتیو کار کرده بودم و خیلی رازی بودم.ایرادشون این بود که جون قدیمی بودن دیگه جون باطریشون درومده بود و شارژ نگه نمیداشت.
حالا یکی از آشنایان یدونه از اینها رو داره که کاملا نو هستش.عهد عتیق از آلمان آورده و بعد هم تو انباری گم و گور شده تا الان آکبند تو جعبه تا حالا شارژ نشده گویا. با دفترچه و دیفیوزر و .... می خواست بفروشه 150 تومان تو ناسر خسرو من بهشون گفت دست نگه دار من ببینم رو دوربین من ولتاژش می خوره یا.
حالا دو تا سوال : یکی اینکه تا این لحظه ولتاژ مجاز برای دوربینم رو نتوستم پیدا کنم تو دفترچش نبود و تو نت هم نتوستم چیزی پیدا کنم البته این رو پیدا کردم که خوندنش برای همه مفیده
کد HTML:
http://www.jr-worldwi.de/photo/index.html?ist_DS_internalflash.html
مال کا 20 رو ننوشته
دیگه اینکه به نظرتون میرزه؟ با 150 میتونم یک فلاش پنتاکس ساده بگیرم(غیر تی تی ال و بدون زانویی)