یعنی نمیشه مانند فلاشهایی که دارای فتوسل نوری(چشم الکترونیک)هستند و با زدن فلاش فعال میشوند و فلاش میزنند به اینصورت عمل کند؟
دلیل تاخیر فاز فلش دوم به اول، ست بودن Speedlite ها در E-TTL Mode بوده ... وقتی به Manual Mode تنظیم میشن، همزمان با هم تخلیه میکنند.
منطقش هم به اینصورته که چون Radio Trigger من، قابلیت TTL نداره، وقتی MasterSpeedlite رو تحریک میکنه، Speedlite میخاد اطلاعات TTL رو بگیره ( که اطلاعاتی از تریگر بهش نمیرسه ) بنابراین، فقط یک PreFlash میزنه !! و بعد از این Preflash، دومین Speedlite هم بعنوان Test Pilot ، یکی Preflash میزنه .... این حالت در هنگامی که ما دکمه ی Pilot رو از روی فلاش Master بزنیم، نیز اتفاق میافته - که دقیقاً مشابه حالت قبل است. تاخیر تست هم احتمالاً برای اینکه بتونیم اون دو رو با فاصله زمانی شان، تشخیص بدیم.
گواه درستی توضیحات بالا هم با این روش مشخص شد که برای تست TTL Mode، اولین 580 رو با کابل E-TTL به دوربین متصل کردم و نتیجه این بود که هر دو 580 همزمان تخلیه شدند.
رادیو تریگرهائی که قابلیت TLL دارند رو بنده امتحان نکردم ( مثل Pocket Wizard / Pixel ) ... ولی بنظر میاد که کار با Manual Mode و سعی و خطا در تنظیم میزان قدرت Speedlite ها، نتیجه ی بهتری از TTL Triggering داشته باشه. طبعاً وقت گیر تره، ولی نتیجه باید خیلی بهتر از دیکته کردن شرایط و پارامترها توسط سیستم E-TTL باشه.
سلام
روی حالت مولتی فلاش، امکانی هست که مانند این عکس اخرین فلاش با قدرت بیشتری بخورد تا سوژه فریز شود؟
هر جور سعی میکنم تمام فلاشها با یک قدرت زده میشوند!
46131.jpg
*** یا این حاصل نوع دیگری از نورپردازی است!؟
به احتمال بسیار زیاد مونتاژ است.
اگر مونتاژ نباشد، به صورت زیر است :
تمامی فلاشهای زده شده اگر n تا باشد، یک فلاش بصورت Stroboscopic ( یا همان Multi ) از سمت چپ به تعداد n-1 بار تخلیه داشته.
سپس بعنوان n امین تحلیه، یک فلاش دیگر از سمت راست، با قدرتی بیشتر از n-1 تای قبلی شلیک کرده ( به احتمال قوی هم، از دوربین برای تخلیه فرمان نگرفته، خود عکاس تخلیه دستی انجام داده، در زمان مقتضی )
زمان باز بودن شاتر هم برای n بار تخلیه تنظیم شده بوده.
اگر به شرح فوق عمل کرده باشه، خلاقیت عکاس رو میرسونه
بنده رو هم به یاد جادوگری های Joe McNally انداخت
سلام .. من عذرخواهی میکنم که نتونستم در مورد سوالم مطلبی پیدا کنم
عزیزان چطور میشود بدون آنکه نور فلش شلیک شود از لامپ فلش برای فوکوس استفاده کرد ؟ خیلی ممنون
امیر نادری