قیمتها متاسفانه نامتعارف هستند ... آخرین استعلامی که داشتم مربوط به زمستان پارسال بود و حدود 700 هزار تومن برای مدلی که مد نظرم بود (برای یک Tx و یک Rx)
محلش رو هم در پیام خصوصی خدمت تون عارض میشم.
اگر برای 580، نیازی به فاصله ی خیلی دور از دوربین ندارید، TTL Cable گزینه ای اقتصادی است. ضمن اینکه برای استفاده از PocketWizard، برای هر فلاش آفکمرا، نیاز به خرید یک گیرنده (Rx) اضافی خواهید داشت !
پی نویس: برای فواصل بلند تر از طول کابل، میتونید چند کابل رو بهم متصل کنید (بنده تا 3 کابل بهم متصل شده را تست کردم )
با سلام به دوستان من فلاش 580EXII دارم ميخواستم بدونم اگر فلاش nissn 866 f بگيرم ميتونم باهش مستر اسليو كار كنم ؟؟؟دوربينمم kissx4
مرسي از راهنماييتون ولي بهم گفتن فقط بايد خود كانن باشه تا بشه استفاده كرد بصورت مستر و اسليو ميشه بيشتر راهنماييم كنيد
نيازي نيست كه فلاش حتماً كنن باشد تا بتوان به صورت مستر و اسليو از آن استفاده نمود. فلاش نايسين قابليت استفاده به صورت مستر و اسليو در حالت TTL را دارد . من نايسين را به صورت اسليو با دوربين 60D بدون هيچ اشكالي استفاده كرده ام.
براي اطمينان بيشتر به سايت نايسين مراجعه كنيد:
http://www.nissindigital.com/di866mkii.html
ویرایش توسط Dariush Chegini : Wednesday 20 June 2012 در ساعت 12:55
ممنون از راهنماييتون پس ميشه من با شليك فلاش 580 خودم فلاش nissn 866 رو به صورت off camera flash شليك كنم درسته؟؟
ببخشد من مبتدي هستم من دوربينم 550 كانن هست و هيچ تنظيمي براي wirrless كردن نداره پس بايد 866 رو روي دوربين قرار بدم رو حالت مستر و فلاش 580 رو رو حالت اسليو تا شليك كنه درسته؟؟/