سلام بر دوستان من ي فلاش 580 دارم چطور ميتونم با شليك اين فلاش ي فلاش استوديويي رو اكتيو كنممممممممممممممم
سلام بر دوستان من ي فلاش 580 دارم چطور ميتونم با شليك اين فلاش ي فلاش استوديويي رو اكتيو كنممممممممممممممم
بنظر شما پس اينكار درست نيست؟؟ شما چي پيشنهاد ميكنيد من هنوز فلاش استدوييي نگرفتم فقط 1 580 دارم
ممنون از راهنماييتون ي سوال ديگه ميزان كلويين نورشون باهم چقدر فرق داره؟؟شما چه فلاش استودييويي پيشنهاد ميكنيد
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت
من ممنون ميشم يه توضيحي بديد چه جوري نرم افزاري ميتوان اين مشكل رو حل كرد. من وقتي فلاش 580 رو با يك فلاش چيني استفاده ميكنم. حالا فرض بر اينكه فلاش چيني من كه كلوينش 5100 (حالا يه كم بالا پايين تر) بعنوان نور اصلي استفاده شود وفلاش 580 با يك كلوين حدود5500 كلوين بعنوان فيل لايت.
خوب قاعدتا اگر وايت بالانس دوربين رو روي دي لايت يا 5500 كلوين قرار دهيم اون قسمتي كه توسط نور اصلي روشن شده داراي ته رنگ زرد است. وقسمت هاي كه فيل فلاش دخيل است يك رنگ ديگه اي بدست مي آيد
خب حالا ما چه جوري نرم افزاري اين مشكل رو حل كنيم؟
عکس را بعد از ادیت در ACR (با یکی از وایت بالانسها) به صورت Smart Objects در فوتوشاپ باز کنید،از لایه اسمارت آبجکت یک کپی تهیه کرده و آن لایه را rastrrize کنید.
لایه اول را دوباره به ACR فرستاده و وایت بالانس را برای قسمت دیگر تنظیم کنید.
روش راحت تر،لایت روم و ACR جدید در اجاست منت براش امکان تغییر موضعی وایت بالانس را دارند.
سلام
چگونه ميتوان از high speed sync فلاش در حالت آف كمرا استفاده كرد؟
با تشكر
اگر دوربینتون مثل 60D/7D کامندر داخلی داره میتونید 580 رو در Slave Mode و Off-Camera قرار بدید و HSS رو فعال کنید.
اگر هم نداره، یا با کابل TTL و یا یک 580EXII دیگر بعنوان کامندر در Master Mode و یا یک تریگر پدر و مادر دار، مثل PW اقدام به تریگر کردن 580EXII OC (در مود HSS Activated) نمائید.