تشکر علی جون عزیز
رادیو فلاش وقتی دکمه روی خودش را که فشار می دم rx پاسخ را دریافت می کنه و چراقش روشن می شه ولی فلاش نمی زنه
فلاش را بر روی دوربین تست کردم و کاملآ درست بود
رادیو فلاش مارک چینیه و چیزه گرونی نیست ( REEMIX )
تشکر علی جون عزیز
رادیو فلاش وقتی دکمه روی خودش را که فشار می دم rx پاسخ را دریافت می کنه و چراقش روشن می شه ولی فلاش نمی زنه
فلاش را بر روی دوربین تست کردم و کاملآ درست بود
رادیو فلاش مارک چینیه و چیزه گرونی نیست ( REEMIX )
هم قسمت گيرنده وهم قسمت فرستنده داراي چند كانل هست هر دو را روي كانل 1 بزار .
رنگ چراغي كه روشن ميشه چيه؟رادیو فلاش وقتی دکمه روی خودش را که فشار می دم rx پاسخ را دریافت می کنه و چراقش روشن می شه ولی فلاش نمی زنه
مارك فلاشو چيه. ؟چينيها هم اسم دارند بنده خداها.
مجید صادقی
اسمشو گفتم :ی
Reemix S&S
رنگ قرمز هم فرستنده هم گیرنده وقتی دگمه را فشار می دم یا شات می زنم
دكمه فرستنده روفشار بده ببين چراغ گيرنده چه رنگي ميشه؟
كانالها رو درست كردي؟
مجید صادقی
مرسی
درست شد یکی از کانال ها جا به جا شده بود
اقای صادقی درباره این جور فلاش ها اطلاعاتی ندارم نمی دونم مثلا زوم کارش چی هست اگر مطلبی در این خصوص در درسنامه های این سایت هست ممنون می شم راهنمایی کنید تا ان مطالب را بخونم
متشکر
سلام
باز هم سوالی داشتم
وقتی فلاش از دوربین جدا می کنم و اکسترنال استفاده می کنم فاصله بین هر شلیک فلاش زیاد می شه و چند لحظه باید منتظر بمونم تا اماده شات بعد بشود
دلیل از رادیو فلاش هست یا فلاش یا موارد دیگه
ممنون می شم راهنمایی بفرمایید
درسته، من هم که ex430 خریدم فروشنده نورنگار گفتند باید فلاش 7 دی باز باشه تا این فلاش هم بزنه. اما مشکلی نیست چرا که با توجه به اختلاف فاحش نور فلاش اکسترنال و نور فلاش سر دوربین، میتونید تنظیمات دوربین رو به گونه ای تعیین کنید که نور فلاش سرخود دوربین تاثیری تو عکستون نداشته باشه.
در نهایت اگه نور فلاش خیلی اذیتتون کرد با دستتون جلوی نور مستقیم رو بگیرید. البته من این یکی رو هنوز امتحان نکردم و در حد یه نظریه هست.
حمید رضا مرادی
G12