مرسي از لطف شما كه جواب منو ميدين.سوال ديگه اگر از راديو فلاش استفاده كنم چطور ميشه هم نيسسن و كانن رو باهم شليك كرد؟؟قيمتش ميگن گرونه بنظر شما امكان پذيره؟؟ من فلاش تريگر دارم واي اگر راديو فلاش بشه ميخرم تا بتونم از 2 فلاش استفاده كنم
مرسي راديو فلاش نوع ttl چطور ميشه اونو روي دوربين نصب كرد بهد به هردو فلاش canon و nissn فرمان داد يعني 2 فلاش يا بتونيم بيشترش كنيم براي نورپردازي بيشتر راهنماييم ميكنيد البته من تريگر دارم منتي فقط ميشه 1 فلاش رو شليك كرد من دنبال راهيي هستم بشه فلاشهاي بيشتري شليك كنم مثل فلاشهاي استوديو
لطفا فلاش کارها بفرمایند تفاوت عمده در 580 مارک 2 و 600 کنون در چیست و کدام را پیشنهاد میکنید با توچه به اختلاف قیمت 500 تومان این دو فلاش
با تشکر
از لحاظ تفاوت عملکردی فلاش 600 قدرت بیشتر(گاید نامبر بیشتر) و دامنه زوم بیشتری دارد، از 20 تا 200. در فلاش 580 دامنه زوم 24-105 هست از طرف دیگر علاوه بر سیستم نوری قبلی کانن برای گروه بندی و شلیک فلاش های خارجی دارای سیستم جدید رادیوای هست که مزیت بزرگی هست ولی این سیستم با فلاش های موجود کانن فقط وقتی کارساز هست که بقیه فلاش های خارجی شما 600 باشد یعنی بیشتر از یک فلاش 600 داشته باشید.
از لحاظ رابط کاربری کار کردن با آن بسیار ساده تر است و ال-سی-دی بزرگ تر منو های بسیار گویا تر و قابلیت حفظ حالات از قبل تعیین شده را در حافظه خود فلاش را دارد.
اگر قصد خرید یک فلاش دارید تفاوت خیلی بارز و عمیقی بین عملکرد 580 و 600، سوار بر دوربین نخواهد بود ولی در صورتی که تعداد 600 های کیت شما از یک بالا تر رود مسلما تفاوت عملکرد بین 3 فلاش 600 و 3 فلاش 580 از زمین تا آسمان خواهد بود.
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساندآن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند
ممنون از توضیحات که فرمودید
پس با این حساب نمیشه 600 رو با 580 هماهنگ کرد و از کلیه عملکرد ها به درستی استفاده کرد
من در کل نیازمند 2 فلاش هستم زوم 200 ؛600 هم برام جالب بود
در استفاده این دو فلاش با هم چگونه هستند آیا عدم سازگاری ارتباط رادیویی در 600 و 580 خللی در کار ایجاد میکند ؟
درباره زوم 200 فلاش 600 و 105 فلاش 580
سوالی دارم و اون اینکه در زمان عکاسی با لنز 70 200 یا 100 400 با فلاش 580 در آخرین زوم لنزها چه اتفاقی میفتد؟
آیا به علت خارج بودن از محدوده زوم فلاش در عملکرد خللی وارد میشود خصوصا در حالت وایرلس ؟
هیچ اشکالی وارد نمی شود. وقتی لنز در فوکالی بالاتر از فلاش قرار داشته باشد و فلاش نتواند آن زوم را تامین کند٬ در مود TTL با قدرت بیشتری شلیک می کند تا نور مورد نیاز را تامین کند اگر هم اختلاف خیلی باشد و فلاش با حداکثر فدرت هم نتواند نور را تامین کند هم که عکس آندراکسپوز می شود. (برفرض لنز در زوم ۴۰۰ باشد و فلاش ۵۸۰ در نهایت زوم یعنی ۱۰۵). در مود منوال هم که زوم به قدرت فلاش ربطی ندارد و باید دستی زحمت تنظیم قدرت فلاش رو بکشید.
در حالت Off-Camera معمولا زوم فلاش زیاد مطرح و مطلوب نیست. چون فلاش یا باید داخل سافت باکس یا چتر باشد که در این حالات زوم فلاش باعث ایجاد HotSpot نامطلوب خواهد شد. یا باید از دیوار یا سقف بانس شود که باز زوم در حالت بانس باعث محدود شدن عملکرد خواهد شد.
اگر بفرمایید فصد انجام چه کاری رو دارید شاید راهنمایی راحت تر باشد.
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساندآن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند