ببخشید دوستان یک سوالی داشتم شاید جاش اینجا نباشه
فرق بین 430 با 580 رو میخواستم بدونم
ممنون/
ببخشید دوستان یک سوالی داشتم شاید جاش اینجا نباشه
فرق بین 430 با 580 رو میخواستم بدونم
ممنون/
/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
سلام
فکر کنم در این مورد مطالب زیادی هست.
سرعت شارژ بیشتر 580
قدرت نوردهی بیشتر 580
وجود PC Sync در 580
گردش Head فلاش به طرفین به صورت کامل در 580
ابعاد و ورن کوچکتر 430
امکان Master شدن 580 در کنترل فلاش ها به صورت وایرلس
و...
برای مشاهده دقیقتر جزئیات
430 EX II
580 EX IIکد:http://www.the-digital-picture.com/Reviews/Canon-430EX-II-Speedlite-Flash-Review.aspx
کد:http://www.the-digital-picture.com/Reviews/Canon-580EX-II-Speedlite-Flash-Review.aspx
با سلام
می خواستم بپرسم چه باطری مناسب این فلاش هست وبا هر باطری چند فریم میتوان گرفت(حدودا)؟؟
چون من بعد از گرفتن 30 فریم بافلاش دیگه فلاشم نمیزنه میخواستم ببینم ایراد از چیست.
با تشکر.
ویرایش توسط 7777 : Friday 18 June 2010 در ساعت 23:11
مجید صادقی
ايراد از باتري هاي آشغالي است كه در بازار ما فراوان است. از چه باتري استفاده مي كنيد؟ حواستان باشد كه اصلا از باتري هاي معمولي نبايد استفاده كنيد. يا باتري هاي آلكالاين (دوراسل؛ انرجايزر؛ وارتا و ...) و يا ترجيحا از باتري هاي شارژبل.
من با باتري هاي شارژبل 2000mAh از نوع Sony Cycle Energy با هر بار شارژ صدها فلاش مي زنم.
فرهاد حسيني
سلام و روز بخير
من يك 50D دارم. آيا اگر بخوام فلاش EX II 580 رو خريداري كنم و فقط همين فلاش رو داشته باشم؛ كفايت است؟ تجهيزات ديگر چه چيزي نياز است كه همراه با آن بخرم؟
با سلام خدمت شما
من در زمين عكاسي خبري فعاليت مي نمايم و 2 عدد فلاش 580EXII دارم
*در ابتدا بهتر است كه بگويم ممكن است صحبت هاي من با صحبت هاي برخي از دوستان متفاوت باشد كه پيشا پيش عذر خواهي مي نمايم . من صحبتهايم بر اساس 6 سال كار در زمينه خبري و ورزشي مي باشد.
شما بايد چند نكته را بياد داشته باشيد:
1- نوع باطري كه استفاده مي نماييد :بهترين استفاده از باطري هاي آلكالاين اصلي با ميلي آمپر بالا مي باشد (چرا آلكالاين: زيرا بدليل ساختار داخلي فتوسل هاي اين باطري ها ، انها از ابتدا تا تخليه شارژ با يك قدرت كار نموده و نوساني در خروجي ندارند) اما بدليل هزينه بالا در مصرف اين نوع باطري ها باطري هاي قابل شارژ پيشنهاد مي شود (من خود 3 ست 4 تايي باطري سوني اصلي 2700mp و 2 ست كمليون 2500mp و 2 ست انرژايزر2500mp دارم كه بترتيب جواب دهي آنها را سورت نمودم.
2- قدرت (ميلي آمپر ) را هم كه در بالا گفتم ، فقط اگر از مثلا باطري 2700mp استفاده مي نماييد شارژر شما نيز توانايي شارژ اين باطري را داشته و صرف گفتن فروشنده آن اكتفا ننماييد (در دفتر چه شارژر اين موضوع عموما ذكر مي شود) و يا اينكه اگر از باطري هاي كويك شارژ (شارژ سريع) استفاده مي نماييد حتما شارژر شما كويك شارژ باشد.
3-اگر پس از شارژ كامل و بعد از مصرف ، هنوز باطري شما شارژ دارد و شما فعلا از آن استفاده نمي نماييد بهتر است آن را تخليه نماييد.
4- باطري هاي خود را داخل فلاش باقي نگذاريد و بعد از اتمام كار آنها را خارج نموده و در محلي كه رطوبت ندارد نگه داري نماييد (مثلا يك كارتن كوچك در كيف دوربين) اين موضوع در عمر باطري و وسيله مصرف كننده نيز موثر است.
* بايد دانيد كه باطري هاي قابل شارژ شامل مرور زمان مي شوند يعني اگر شما از باطري نو استفاده مي نماييد ميزان بيشتري شارژ نگه مي دارد كه اين ميزان با باطري كه مدتي از كاركرد آن مي گذرد يكسان نيست.
* اگر شما از ttl استفاده مي نماييد قدرت فلاش شما عموما در حال تغيير بر اساس موقعيتتان مي باشد و اين نكته را هم بگويم كه اگر در روز از فلاش بعنوان پركننده fill in استفاده مي نماييد فلاشتان سريعتر خالي خواهد شد چون نور هاي شديد ، سرعت بيشتر فلاش و قدرت بيشتر را مي طلبد.
* من عموما براي هر برنامه پوششي اگر باطري ها قدرت اوليه خود را داشته باشند حدود 2 الي 3 ست چهارتايي باطري مصرف مي نمايم و ميتوانم بگويم ميانگين يك باطري سالم و اصلي با قدرت 2500 يا 2700 ميلي آمپر بايد حدود 300 شات را براي شما بزند.
شرمنده كه زياد صحبت شد . فعلا خدا نگهدار.
آقا جسارتا مثل اینکه خیلی هم فرق میکنه!!!
(چرا آلكالاين: زيرا بدليل ساختار داخلي فتوسل هاي اين باطري ها ، انها از ابتدا تا تخليه شارژ با يك قدرت كار نموده و نوساني در خروجي ندارند)
فتوسل یک دیود حساس به نوره که من متوجه منظور شما از ساختار داخلی فتوسل های باطری نشدم.
فکر میکنم منظورتون از فتوسل، سلول های باطری بوده که در این صورت هم باید بدونین که باطری های قلمی همشون تک سلولی هستن، تفاوت ها فقط در مواد و تکنولوژی بکار رفته تو ساختشونه.