بله باید 2 ست از یک مدل خریداری کنید
من در حال حاضر با دو عدد فلاش و یک رادیو تریگر فرستنده روی دوربین و یک رادیو تریگر گیرنده هم روی یکی از فلاش ها کار می کنم.
فلاش دوم رو با تریگر نوری (SU4) استفاده می کنم و تا به حال مشکلی نداشتم.
مدل هایی از yongnuo rf-602 هست که با دو عدد گیرنده به فروش می رسد که قیمتی حدود 90-95 تومان دارد.
بهترین گزینه میتونه خرید یک فرستنده با دو گیرنده باشه ولی اگر نمی خواهید بیشتر از این هزینه کنین یک فرستنده با یک گیرنده هم میتونه کار شما رو راه بندازه.
قیمت یک فرستنده با یک گیرنده yongnuo rf-602 حدود 65 تومان باید باشه.
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
خيلي از راهنماييتون ممنونم جناب صفر زاده.
اين مدل با فلاش 580 مشكلي نداره؟
اون پسوند هاي بعد از 602 مفهوم خاصي دارن؟
عليرضا پارسي فر
با 580 هم باید سازگار باشه.
کلا اتصالات خاصی نداره، تنها 2 رشته سیمه.
در مورد پسوندش هم TX به معنی فرستنده و RX به معنی گیرنده است.
/N به معنی سازگاری با نیکون و /C به معنی سازگاری با کنون است.
این مدل در ایران زیاد پیدا میشه میتونین از فروشنده هم بپرسین.
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
سلام
دوستان (مخصوصا كساني كه به كار هاي DIY علاقه دارند و در الكترونيك سررشته دارند)، نظرشونو در مورد اين لينك ميشه بدند:
و اينكه نمونه هاي ساده تري اگه سراغ دارند، ممنون ميشم كه معرفي كنند.کد:http://strobist.blogspot.com/2009/04/diy-remote-trigger-debuts.html
با تشكر
البته نميدونم موضوع تكراري هست و يا جاي درستي مطرح شده يا خير
سلام
آیا میشود از 270EX به همراه مدل هایی از تریگر yongnuo rf-602 یا امثال آن به صورت آف کمرا استفاده کرد...؟
از آنجا که شاید هر دو سه ماه یه عکس استروبیست بخوام بگیرم ، هزینه کردن برای 430 کمی برایم سخت است به اضافه اینکه برای همان موارد هم فکر کنم 270EX کافی است...
متشکرم.
امیدوارم کاربرد صحیح این کلمه بالاخره فهمیده شود.ببخشيد ولي يك نكته : استروبيست به شخصي گفته ميشه كه با فلاش بسيار عكس ميگيره... و نوعي عكس يا عكاسي نيست كه بهش بخوايم بگيم عكس استروبيست !